Бареков пак желае България без цензура!

Националното турне „България без цензура” тръгва из страната на 23 май

„България без цензура“ продължава националната обиколка и след изборите. Eкипът на изпълнителния директор на TV7 и NEWS7 Николай Бареков,  в които се включват и юристи, продължава да обикаля страната, като дава думата на хората без цензура и изважда на светло местните и националните проблеми.

Турнето ще посещава по два града седмично, като зрителите на TV7 могат да гледат предаванията на живо от 17:30 всеки четвъртък и петък, а ако пропуснат, повторението е по NEWS7 от 21 часа в същия ден.

В четвъртък (23 май) екипът на  TV7 и NEWS7 с водещия Николай Бареков ще бъде във Видин. Проблемите на хората от Видин са същите и след изборите: безработица, бедност, ликвидираните митници и преместването на дирекцията на НАП. Кметът отказва да разговаря с гражданското общество на Видин, но юристите от екипа на ТV7 и NEWS7 и Николай Бареков ще са на площада пред общината в 17.30 часа.

Следващата седмица ще посети Монтана и Русе, а междувременно всички, които искат да подадат своя сигнал до телевизията и юридическия отдел, могат да го направят на елекронната поща barekovsignal@tv7.bg .

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.