Бареков остава без барекада по TV7 – bTV не дава

Бареков: Приятелите ми в bTV с този ход показват единствено, че се страхуват от бъдещите ми планове

Николай Бареков се завръща в ефир, но за негово съжаление това няма да се случи с „На барекадата„.

Въпреки че рубриката бе кръстена на самия него по времето, когато водеше сутрешния блок на bTV, се оказа, че Бареков няма право да използва името, тъй като то е запазена марка на медията.

Популярният журналист научи новината чрез специално писмо, адресирано до него от генералния директор на bTV, Вики Политова.

„Всъщност го приемам съвсем нормално. Очаквах появата ми на екран да събуди сериозни притеснения в конкуренцията, а приятелите ми в bTV с този ход показват единствено, че се страхуват от бъдещите ми планове“, със завидно самочувствие коментира Николай Бареков.

Той посочи още, че не вижда как бившите му работодатели могат да използват предаването, освен ако не намерят друг журналист с неговата фамилия или просто не изчакат наследникът му да порасне.

„Представете си какво ще е шоуто на Слави без Слави“, не скри иронията си водещият.

Иначе рубриката му в ТВ7 вече има друго име – „Гореща точка„, като тя ще е част от новия сутрешен блок на телевизията – „Бодилник„. Предаването ще стартира официално на 8 ноември и ще се излъчва от студио в хотел „Радисън“.

Освен Бареков, на екран ще можем да видим още бившата шефка на новините в BBT – Ива Стоянова, както и… бившата адреналинка Жана Танева, която ще води културния блок (на снимката с Бареков).

Инфо: Avtora.com

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.