Бареков обещава най-силното студио за Избори 2011 с онлайн видео и снимки

Бареков обещава най-силното студио за Избори 2011

Най-мащабното национално отразяване на Избори 2011 само за зрителите на TV7, твърдят от медията

Николай Бареков и Миа Сантова водят първото изборно студио в национален ефир

Първи зрителите на националната ефирна TV7 ще проследят успеха и радостта на победителите и разочарованието на победените в най-мащабното отразяване на Избори 2011 в българския телевизионен ефир, което ще се осъществи от екипа на медията, твърдят от там. Избори 2011 ще бъдат отразени първо на живо в ефира на TV7 от журналистите Николай Бареков и Миа Сантова и най-добрите репортери с 32 камери, 5 репортерски позиции пред щабовете на основните политически сили, жива връзка от Централната избирателна комисия и, освен в София, от още 5 български града – Варна, Пловдив, Благоевград, Велико Търново и Кърджали. Изборната нощ започва по националната ефирна TV7 на 23 октомври, неделя, точно 17:45 и ще продължи най-рано до полунощ.

Предизборното студио на TV7 ще се излъчва директно от Зала 6 на НДК. Паралелно TV7 ще предава директно и от и пред Международния изборен център в НДК.

Освен отразяването на изборните резултати и пресконференциите на победителите и победените, водещите Николай Бареков и Миа Сантова ще разговарят и дискутират изборните резултати със социологa от Сова Харис Васил Тончев, политическия психолог доц. Антоанета Христова, водещия на “Факторът Кошлуков” Емил Кошлуков, проф. Михаил Константинов, журналистите Тошо Тошев, Огнян Стефанов, Мирослав Боршош, Константин Папазов – Тити, режисьора Влади Въргала, основните претенденти в Избори 2011 от ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ДСБ, Атака и ВМРО, кандидат-президентската двойка Димитър Куцаров-Камелия Тодорова, кандидата за президент Светльо Витков.

Цялото предаване на Избори 2011 ще може да бъде гледано освен в ефира на TV7 и в реално време на сайта на телевизията.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2011 г.