Бареков: Къртицата царува в ТВ рейтинга!

Къртицата „изкърти” телевизионния ефир

Ексклузивен лайф на КЪРТИЦАТА донесе рекорд по гледаемост във вечерните часове на TV7. Сблъсъкът между лошото момче на NBA Денис Родман и футболната легенда Христо Стоичков е най-гледаното излъчване във вечерните часове за 28 март, а TV7 е на първо място в този час с рейтинг близо 8.5 (пазарен дял над 25%).

Отчетеният общ пазарен дял на близо четиричасовото предаване е почти 21%, което е прецедент в историята на телевизията в България. С този резултат телевизията се нарежда на второ място по гледаемост, категорично надделявайки конкуренцията на NOVA и БНТ в най-гледаното време. “Ценното и показателното на този резултат е фактът, че близо четиричасово предаване държи интереса на зрителите жив през цялото време, което безспорно е най-трудното нещо в телевизионния бизнес. Гордеем се с постиженията на КЪРТИЦАТА и не се съмнявам, че това е само началото на нейното „царуване” в ефира,” коментира изпълнителният директор на TV7, NEWS7 и SUPER7 Николай Бареков.

От старта на най-мащабното риалити в България на 26 март TV7 е увеличила над 3 пъти аудиторията си във вечерните часове в сравнение с изминалите месеци от началото на годината.

В живото предаване на КЪРТИЦАТА поведението на лошото момче на на NBA в шоуто – Денис Родман, коментираха легендата на българския футбол Христо Стоичков, факторът Емил Кошлуков, продуцентът Мартин Захариев и певицата Деси Слава. Заселниците в Базата на КЪРТИЦАТА се провалиха на първото истинско изпитание на шоуто „Полетът на КЪРТИЦАТА – скок с бънджи, а Азис не устоя на изкушението да получи личния си багаж, от което Групата загуби част от натрупаната до момента награда. Първите заподозрени в Стаята на откровението на КЪРТИЦАТА са Жени Калканджиева, Кирил Ефремов и Любомир Жечев.

Цитирани са данни на GARB за възрастова група 18-49.

***

Денис Родман на колене пред Десислава

Денис Родман падна на колене пред Десислава, докато певицата гостуваше в студиото на „Къртицата”. Ексцентричният баскетболист бе критикуван от всички за лошото си поведение в риалити формата. „Разбирам, че е шоу, разбирам че е ексцентричен, но на мен ми идва в повече!” – открито заяви Десислава. Денис Родман може да е голяма звезда, но му липсва възпитание, категорични бяха коментаторите в „Къртицата”.

След като се скара на Рут Колева, баскетболистът влезе в студиото, падна на колене пред Десислава и не спря да й прави комплименти. Въпреки това певицата му каза в очите – „Ако говореше на мен така, както на Рут, аз щях да се разплача!”. Денис веднага контрира: „Това е шоу, аз играя, за да е интересно! А ти си толкова красива, че не бива да плачеш! Ако аз бях с теб, никога нямаше да те накарам да плачеш!”.

След като Денис Родман напусна студиото на „Къртицата”, не пропусна отново да засипе Десислава с комплименти. Баскетболистът каза на изпълнителката на „Усещам”, че знае, че е много добра певица и й желае успех!

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2013 г.