„Банда“ адвокати са „Защитниците“ на Лас Вегас – по AXN! с онлайн видео и снимки

„Банда“ адвокати са „Защитниците“ на Лас Вегас – по AXN!


Джеймс Белуши и Джери О’Конъл са колоритни адвокати в новия драматичен сериал „ЗАЩИТНИЦИТЕ”

От 24 ноември, всяка сряда от 22:00 ч., първо по AXN

На 24 ноември 2010г., сряда от 22:00 ч. по AXN започва излъчването на новия драматичен сериал „ЗАЩИТНИЦИТЕ”. Премиерно за България и Централна Европа, епизодите на сериала ще се излъчват всяка сряда от 22:00 ч., първо по AXN.

ЗАЩИТНИЦИТЕ” / „THE DEFENDERS” е новият остроумен, забавен, емоционален и пълен с идеи сериал! Ник Морели и Пийт Какзмарек са двама колоритни адвокати от Лас Вегас, собственици на адвокатската кантора “Морели и Какзмарек”. Те дават всичко от себе си, когато става въпрос за защитаване интересите на клиентите, дори това да им коства нарушаване на правилата.

Създатели и продуценти на сериала са Кевин Кенеди и Нилс Мюлер, а сред режисьорите на епизодите са Джефри Мелман, Чарлс Хейд, Джеф Т. Томас, Джейми Бабит и др.

Актьорският състав включва: в ролята на Ник Морели – Джеймс Белуши, в ролята на Пийт Какзмарек – Джери О’Конъл, в ролята на Лиза Тайлър – Джърни Смолит, в ролята на Зоуи Уотърс – Таня Фишър, в ролята на Томас Коул – Теди Сиърс,  в ролята на Балиф – Базил МакКъри, в ролята на Кила Диз – Ромео Милър и др.

Сюжетът:

Ник Морели и Пийт Какзмарек са адвокати в Лас Вегас. Те са собственици на кантората “Морели и Какзмарек” и са готови на всичко за клиентите си. Те все още очакват големия си удар.

Ник Морели е честен и работещ усърдно адвокат, който прави всичко за клиентите си, независимо дали става дума за голям или за незначителен случай. Партньорът му Пийт Какзмарек е страстен почитател на правото, но също така на бързите коли, красивите жени и скъпите дрехи.

Към екипа на кантората се присъединява Лиза Тайлър – амбициозна адвокатка, която прави всичко възможно да забрави миналото си на танцьорка. Тяхна асистентка е Зоуи – сладурана, готова на всичко, за да са доволни шефовете.

Бизнесът им върви, рекламират се и при тях пристигат все повече клиенти.

Пит е зает с нова романтична връзка на яхта край Вегас, докато Ник се опитва да възстанови съсипания си брак и да остане част от живота на сина си.

В първия епизод Ник и Пийт защитават млад мъж на име Дан, който е обвинен в убийство. Законодателството на щата предвижда за подобно престъпление от 40 години до доживотен затвор.

Обвиняемият Дан първоначално се съгласява на сделка с прокуратурата, според която ще получи 6 години, а при добро поведение ще излезе на 3-та година от затвора.

Изненадващо за Ник и Пийт, Дан се отказва от сделката и пледира невинен. Това е идеалният случай в Лас Вегас, който Ник и Пийт могат да поемат. Предизвикателството е достатъчно голямо и изисква леко изкривяване на правилата и прилагане на любимата им тактика „с всички възможни средства“.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.