BallFace се събират, 5 години по-късно – в клуб SUGAR с онлайн видео и снимки

BallFace се събират, 5 години по-късно – в клуб SUGAR

Лора Караджова и Goodslav след 5 години на живо

Клубът на Ъпсурт събира BallFace

След 5 години отсъствие от сцената, култовите Ballface – Лора Караджова и GoodSlav ще излязат отново пред публика. Това ще се случи на 6-и ноември в столичния клуб SUGAR. В началото на септември в радио и ТВ ефир се завъртя провокативното парче„К’во си мислим?”, част от издадения наскоро дебютен албум на Лора “Недей да спиш”. GoodSlav е автор на текста, музиката и аранжимента на песента.

Лора Караджова и GoodSlav ще изпълнят песни от дебютния албум на певицата „Недей да спиш”. Естествено феновете ще могат да чуят и част от хитовете на Ballface – „ Нека бъде лято”, „Дебелия” и „Задни мисли”.

Подготвян близо две години, дебютният албум на Лора, Недей да спиш”, който излезе в началото на 2009 г. с помощта на NESCAFE 3in1, е една невероятно добра комбинация от стиловете R’n’B, hip-hop и soul, горещ и зареждащ с позитивни емоции. Освен GoodSlav, автори на песни в албума са БOБO, Бат’ Венци, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. В албума влезе  и един ремикс от DJ Doncho и дует с Дичо.

Историята на Ballface стартира през 2001 г., когато издават албума „Е така”. През 2002 г. излиза ремиксът на „Нека бъде лято“, който взривява музикалните класации на България. Следват още „Задни мисли“ и „Гушкай ме“.

Клуб SUGAR се намира на ъгъла на ул. Княз Борис и Бул. Тодор Александров, концерта на Лора Караджова и GoodSlav ще стартира в полунощ. Входа за концерта ще е 10лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.