Балкански кулинарен фестивал – ела в НДК да те нахранят!

„Излел е Делйо хайдутин“ открива Балканския кулинарен фестивал

С акапелното изпълнение на Татяна стартира благородната инициатива на Балканска традиционна трапеза – Чиста храна, чиста природа, чисти взаимоотношения“

Популярната изпълнителка  Татяна (на снимката) ще вземе участие  в  Първият Балкански Кулинарен Фестивал, на който ще бъде представено най-доброто от балканската традициона кухня.

Софиянци и гости на столицата  ще могат да се насладят на най-вкусното  от Балканите  на 29 и 30 октомври 2010 г., петък и събота от 10.00 ч. до 19.00 ч., НДК, пред зала 6 на НДК, съобщават от ПРофайл.

Освен, че ще опитат  българска, гръцка, турска , сръбска кухни и най-доброто от бългрските производители на храни и напитки, посетителите ще подкрепят  с присъствието си благородната кауза на събитието.

Официалното откриване ще се състои в петък на 29 октомври от 10.00 часа на сцената пред зала 6 на НДК. В програмата ще вземат участие Етрополския духов оркестър, Илиан Михов – баровеца и много изпълнители с музика за народа.

Очаква се двудневното събитие да се превърне  в истински празник на Балканската кулинария и още един път да докажем, че умеем да работим и да  се забавляваме качествено,  дори и по време на криза

Събитието е под егидата на Министерство на земеделието и храните -министър Мирослав Найденов и със съдействието на Столична община, район Триадица.Богатата културна програма на фестивала се осъществява със съдействието на дирекция Култура на Софийска община.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 октомври 2010 г.