Българското бритпоп движение празнува 7 години – в „Строежа“ с онлайн видео и снимки

Българското бритпоп движение празнува 7 години – в „Строежа“

7 години бритпоп и класически сетове на 14 юни в клуб Строежа!

Бритпоп движението в България отбелязва своя седми рожден ден с парти на 14 юни в клуб Строежа! Началото е 21:00 ч., входът е свободен и всички са поканени!

Ето какво споделя по повода един от най-отдадените на идеята – Иван Милев-Shakermaker:

„Както обещахме, през юни отново се завръщаме в клуба, който ни подслони за първи път преди повече от 5 години и оттогава ни оказва неизменна подкрепа във всяко наше начинание. На 14 юни (понеделник) „Строежа“ ще бъде домакин на втората част на нашата „Classic BritPop Night„, където отново ще преобладават класически парчета от най-силното десетилетие в британския рок от появата The Beatles насам, а именно 90-те години на миналия век.

С това парти ще сложим по подобаващ начин точка на отбелязването на седмата годишнина от момента, в който BritSpotting започна съществуването си като единично събитие, организирано от група ентусиасти, споделящи една обща идея. Благодарим искрено на всички нови приятели, с които ни събра музиката през годините, както и на всички, които с присъствието си ни подариха толкова много незабравими вечери, изпълнени с Rock’n’Roll и Cigarettes & Alcohol.

Този път, под кодовото име „неизвестен извършител„, със свой сет ще ни гостува стар наш приятел, за когото можем само да издадем, че е свързан с една от най-големите медии за рок музика в България – Z-Rock.

Сред класическите BritPop групи, с които ще ви зарадваме с Dizzy Miss Lizzy в понеделник сме избрали:

Oasis, Blur, Suede, Pulp, The Verve, The Charlatans, The Stone Roses, Travis, The Auteurs, Elastica, The Divine Comedy, Sleeper, Manic Street Preachers, Coldplay, Sterophonics, Boo Radleys, Placebo, Radiohead

Наред с това няма да ви спестим нищо от това, заради което ни предпочитате в морето от партита, за които получавате покани ежедневно.

Ела в „Строежа“ и поне за една вечер бъди Rock’n’Roll Star!“

ShakerMaker

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.