Българската Fashion TV (FTV) стартира – пълна информация с онлайн видео и снимки

Българската Fashion TV (FTV) стартира – пълна информация

FTV стъпва в България!

Световния моден канал стартира програмата си и на български от ноември 2009г.

Минимум 30% българска програма обещават от FTV.

Световният моден канал FTV най-после стъпи и в България. Създадена през 1997 във Франция, днес Fashion TV се е превърнала в една от най-разпространяваните световни телевизии – 31 сателитни и 2000 кабелни системи, с общо 348 милиона домакинства в 202 страни на 6 континента. Fashion TV е единственият 24/7 канал посветен на мода, лайфстайл, стил, красота и лукс. FTV е първият канал доставящ последните модни тенденции, светски събития, модели, новини и клюки. Излъчва седмици на модата, лайфстайл и модни събития от целия свят. Уникалната смесица от продукции, иновативна технология и разпространение дават на зрителите ВИП място за всяко шоу с най-доброто възможно качество. Fashion TV първи запознава зрителите си с най- модните заведения, туристически дестинации и продукти на пазара.

FTV България ще стартира програмата си през месец ноември 2009г., програмата на телевизията ще се излъчва на честотите на досегашният FTV канал.

Представителите на модният канал в България споделиха, че ще заложат, както на доказаните чужди продукции и световни модни дефилета, така и на българска програма. Целта на модният канал е да достигне минимум 30 % родна продукция от програмата на FTV България, като това ще се случи в период от няколко месеца.

Модни предавания, дефилета, филмови и кино премиери, ексклузивни партита са само част от програмите, с които FTV ще стартира излъчването си тук. Така за първи път в България, дизайнери могат да имат един абсолютно концептуален за целта канал, заведенията ще могат да се радват на видео формат на техните модни партита , луксозните стоки ще оживеят пред екраните, а гласовете на дизайнери, коафьори, и гримьори ще обявяват новите тенденции за модния сезон.

Качествените и интересни предавания заснети в България също ще стават част от световната FTV продукция, а като се има предвид красотата на българките, това се надяваме да се случи съвсем скоро.

Лица

FTV България, стартира без водещи, но това не означава, че вратите на телевизията не са отворени за всеки, който се интересува, занимава и обича модата.

Едно от първите лица, които телевизията ще използва и като талисман е младата Александра Николова – модел от Expose.

Екип

Лицензиант и представител на телевизията за България – Виржиния Тотева
Маркетинг и Реклама – Надежда Гюрева.

Предавания

Fall/Winter – Предаване представящо топ тенденциите в облеклото и аксесоарите за сезона. Тук можете да видите всичко което си заслужава да притежавате, както и информация къде може да бъде открито.

F People – Ежедневник на светските личности по света. Без значение дали те са на почивка, кино премиери, червеният килим или концерт, FTV успява да отрази всичко важно случващо се в живота на звездите.

Swimwear – Женска красота, екзотични плажове, и последни тенденции в банските. Вашият шанс да видите какво е секси и модерно в света на баските.

F Party – FTV ви дава уникалната възможност да санете част от най-добрите партита в света. Представяме красиви момичета, танцуващи под миксовете на топ диджеи. В рубриката се жключват и репортажи от събитието, за това къде и как би си заслужавало да се повеселите на следващата ви почивка.

Spring/Summer – Предаване представящо топ тенденциите в облеклото и аксесоарите за сезона. Тук можете да видите всичко което си заслужава да притежавате, както и информация къде може да бъде открито

Designers – Едно предаване представящо топ дизайнерите на световно и местно ниво. Запознайте се лично с гурутата на модата. Тук ще откриете интервюта, съвети, участия, и пинакнтни истории от живота на дизайнерите. В тази рубрика FTV дизайнерът ви показва и пътя които една дреха е изминала за да стигне до вас в завършеният си вид – една малка тайна споделена пред камерите на Fashion TV.

World Tour – заповядайте с FTV и черният диамант на екзотична обиколка по света за среща с красиви хора на уникални дестинации.

Fashion Destinations – развлекателно пътешествие до едни от най модерните дестинации по света. Като допълнение предаването ви дава достъп до авангардни партита, красиви модели, слънчеви плажове и много повете…..

Hair & Make Up – това е вашият безплатебн вход ‘зад кулисите’ на гурутата в областта на прическата и грима. Проследете последните тенденции в косата и грима, споделете тайните на моделите за перфектна визия, поучете се от съветите на гримиори и куафьори за това как да се погрижите да останете забелязани в тълпата.

Photographers – вижте как световни фотографи заснемат топ-модели на едни от най екзотичните локации по света и у нас. Тук се включват и фотомейкинг на календари, персонални фотосесии на звездите, каталози и списания. Елате с нас зад кулисите за да видите как изкуството се твори и пречупва през очите на професионалистите в бранша.

Fashion Event – Стани част от откривания на изложби, магазини и заведения; светски събития и благотворителни мероприятия по света и у нас. Благодарение на FTV не е необходимо да си там за да получиш центални места на събитието.

In Stores Now – пълно отразяване на дрехите, аксесоарите и дизайните през този сезон. Направете един визуален шопинг от дома или от кафето с приятели преди да се впуснете по магазините.

Midnite Haute – Най-секси часът на телевизията. Fashion TV ви представя прелестни жени по бельо и бански заигравайки се пред обектива ни както на подиума, така и извън него.

Тendances – тук получавате ексклузивен поглед над най популярните стилове, материи, цветове и аксесоари пряко от световната сцена. Тук е мястото за сверяване на часовниците относно това какво е модерно и налагащо се през сезона.

Models Talk – уникален шанс да научите всичко което сте искали да знаете за световните модели. Чуйте ги как говорят за кариерата, хобитата, живота и мечтите си.

First Face – уникален шанс да научите всичко което сте искали да знаете за световните модели. Чуйте ги как говорят за кариерата, хобитата, живота и мечтите си. Предаването представя живота на първите лица представяйки дадена колекция, както и рекламни лица на дизайнерите.

I see it First – Това е шансът ви първи да видите събитията непосредствено след тяхното провеждане. В тази категория спадат световни модни и светски събития, партита, годищнини и т.н.

Models – Предаване включващо репортажи със млади световни модели, и нови лица на моднията сцена.

Backstage – Eдин по-задълбочен поглед над ежедневието в модната индуцтрия, дизайнери, фотографи, гримьори и куафьори. Какво става ‘зад кулисите’ непосредтсвено преди едно представление, как тече подготовката за едно събитие, и какви са подръчните материали необходими за една грандиозна визия – само по Fashion TV.

Lingerie – eдин поглед над последните тенденции в света на бельото. Вижте както е секси и неустоимо и зарадвайте половинката си тази вечер.

Breakfast – Препоръчаният от FTV начин, по който да започнете деня си. Всеки ден FTV ви предоставя 3 часа от най-мотивиращите и спомагащи за доброто настроение клипове за да започнете денят си с усмивка. 3 часово излъчване което да ви помогне да започнете деня ведри и отпочинали.

F Men – Fashion TV ви посреща в стилният свят на мъжката мода. Последни тенденции, най-нашумелите дизайнери и красивите лица на мъжката модна индустрия – само по Fashion TV.

Fashion & Films – Вашият билет за централни места в залата на всичко мидно.Екслузивен поглед зад кулисите в света на киното, червеният килим, филмови фестивали и сатйлинг. Тук можете да научите за последните кинопремиери, трейлъри, костюми, и разбира се ексклузивни интервюта с актьорите.

Fashion & Music – FTV ви кани да послушате и да се забавляване с големите имена на световната и метсна музикална сцена. Предаването Fashion& Music представя кадри от направата на музикали клипове, включително костюми, прическа и грим, интервюта с изпълнителите и тяхното мнение за съответната продукция. Тук можете да получите и повече информация за предпочитаните от музикантите марки, дизайнери, и аксесоари.

Fashion & Sport – Едно целогодишно опресняване на последните модни спортни тенденции. Тук може да видите най-модерната екипировка, педпочитана и преподъчвана от модели и дизайнери; направата на спортни кампании; екстремни модни фотосесии и ревюта. Спортът никога не е бил представен по по-моден начин.

Моdel Awards – Мишел Адам и Мис FTV представят церемонията по награждаването на световният конкурс, чиято цел е да открие нови лица за Fashion TV. Годишното събитие събира модели и звезди за няколко прекрасни вечери посветени на мода, красота и забавления.

Global Fashion – предаване компилиращо информацията от модни седмици и дефилета, топ дизайнери, и модели от света.

Fashion Week – Програмата фокусира на седмиците на модата по света – Мадрид, Париж, Милано, Рио, Сао Паоло, Лондон, Ню Йорк застават пред обектива на FTV за да ви покажат в какво се изразява тяхната преценка за мода, стил и забава в дните посветени изцяло на модната индустрия. Пълно оразяване на световните фещън щоута докато се наслаждавате на деня с чаша кафе в ръка.

Focus On Models – Предаване фокусирано към моделите, тяхното ежедневие, начин на мислене и кариера. FTV ви представя лицетомодел в една зажършена презентация на модела зад кулисите, на сцената, в дома и в живота. FTV ви представя темпото и същността на живота на върха на модната стълбица.

Focus On Designers – Предаване фокусирано към дизайнерите, тяхното ежедневие, начин на мислене и кариера. FTV ви представя лицетомодел в една зажършена презентация на дизайнера зад кулисите, на сцената, в дома и в живота. FTV ви представя темпото и същността на живота на върха на модната стълбица.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2009 г.