България търси талант 31.05.2015 + видео – Финал с Маестрото, Митко Щерев, Кристо

Евгени Димитров – Маестрото, Митко Щерев, Владимир Величков и рапърът Кристо се включват в тричасовия финал на „България търси талант”

“Latin Force” са победители в онлайн играта „УЕБ талант на България” и изборът на зрителите за пълноправен финалист в шоуто

С един повече са финалистите в четвъртия сезон на „България търси талант”. Тази неделя от 20:00 ч. най-добрите от най-талантливите ще представят своите номера, а зрителите на bTV ще изберат победителя в четвъртия сезон на най-позитивното шоу у нас. Към 12-те финалисти, на сцената ще се качат и танцьорите от “Latin Force”, които са изборът на феновете в надпреварата за  „УЕБ талант на България”. Те се класираха първи след ожесточена надпревара с миналогодишния носител на приза – Electra Crew. “Latin Force” ще се включат като пълноправен претендент в спора за приза „талант на България” и наградата от 60 000 лв.

В продължение на три часа на сцената на „България търси талант” своите изпълнения ще представят „жената каучук” Сирма Добрева, композиращият хитове на момента Деян Асенов, 66-годишният майстор на баланса Методи Методиев, примерът за хиляди хора –  Пламен Иванов и pole dance танцьорката Симона Бойкова. За първи път тази година половината от финалистите в шоуто са деца. Това са бийтбоксърът Леон Петков, извънземните деца от “Tapia Dance House”, талантливата изпълнителка на модерен балет Хелин Хасан, 7-годишната гимнастичка Цветозара Миленкова, многобройният младежки духов оркестър и мажоретен състав към читалище „Хр. Ботев“, новата Лили Иванова в лицето на Ивелина Андреева и малката Поля Иванова. Всички те са подготвили уникални изпълнения, към които ще се присъединят звезди като Евгени Димитров – Маестрото, Митко Щерев, Владимир Величков, рапърът Кристо и други.

Ден след своя рожден ден и в деня на големия финал, членът на журито – Дарина Павлова, ще разкрие в предаването „120 минути” на кого ще дари своя хонорар от шоуто. Както самата тя обяви сумата ще отиде за кауза, свързана с деца таланти.

Гледай видео записи от шоуто онлайн – тук или тук

Галерия с финалистите –

Коментари (0)

Публикувано в на 29 май 2015 г.