„България търси талант“ 2 – дати на кастинги и условия

Хитът сред развлекателните програми на 2010-та „България търси талант” се завръща по bTV!

Александра Раева и Мария Игнатова отново ще водят култовото шоу

Най-успешното шоу на 2010 година се завръща с втори сезон по bTV през пролетта на 2012 г. Предаването „България търси талант”, което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010 г., ще предложи много забавление и позитивни емоции на зрителите на bTV в най-гледаното време догодина. Водещи на „България търси талант” отново ще бъдат две от най-красивите актриси и телевизионни лица – Александра Раева и Мария Игнатова.

Предварителните кастинги започват на 10 декември в Плевен (хотел „Балкан“), на 12 и 13 декември във Варна (хотел „Аква“), на 15 и 16 декември в Бургас (хотел „Аква“), на 17 и 18 декември в Пловдив и на 20, 21, 22 и 23 декември в София.

За участие в шоуто могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения – професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби – не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите. Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група.

Предварителното записване за кастингите не е задължително, но желаещите могат да изпратят информация за себе си на talant@btv.bg.

Шоуто е по лиценз за FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят, освен България. Първото издание е през 2007 година. Най-известният победител в предаването е 50-годишната Сюзан Бойл, чийто първи албум е продаден в повече от 2 милиона екземпляра и бързо се изкачва начело на класациите на Острова.

Продуцент на „България търси талант” е bTV, а изпълнителен продуцент – „Глобал филмс”.

Коментари (13)

Публикувано в на 28 ноември 2011 г.