България търси талант 18.05.2015 + видео – с Бенита Примо

Ники оцветява детски картинки, а опитите да се разполови Дарина продължиха и тази неделя в „България търси талант”   

Сашо Кадиев изпадна в неловки и комични ситуации вчера в ефира на bTV

Петият полуфинал на „България търси талант”, който bTV излъчи на 17 май, неделя, премина под знака на уникални изпълнения, оригинална хореография и много комични ситуации, в основата на които бе водещият Сашо Кадиев.

Варна отново имаше най-много представители на сцената в лицето на танцьорите от „The Basement”, които веднага спечелиха симпатиите най-вече на новия член на журито Деси Добрева, която също е родом от Варна и която заяви желание да работи за в бъдеще с тях. Втора на сцената се качи  Симона Бойкова, която показа уникален pole dance, а сред публиката в нейна подкрепа бе актрисата Ернестина Шинова. Сашо Кадиев не остана настрана от събитията на сцената и също се пробва в акробатиката на пилон. Това му донесе и заслужения коментар от страна на Ники – „Сашо, между другото на теб нещата на пилона ти се получиха по-добре отколкото анонса преди малко”. Водещият остана изненадан и без думи.

Да брани честта на Бургас на сцената се качи малката Поля Иванова, която с изпълнението си на I will always love you на Whitney Houston разплака Деси Добрева и много хора в публиката. Същите емоции предизвикаха и децата от клубът по художествена гимнастика „Левски”. На детска тематика бе изпълнението и на фокусникът Марио Меров, който накара Ники да му асистира, оцветявайки детски картинки. След това, за удоволствие на Иво, Марио разкъса Дарина на малки парчета, но в крайна сметка отново я „сглоби”.

Две от изпълненията в шоуто в неделя вечер бяха заснети предварително. Това са номерата на карвинг спеца Димитър Пенчев, който представи скулптури от тиква на Мая Манолова, Лютви Местан, Бойко Борисов, Цецка Цачева и Росен Плевнелиев. Михаил Бакърджиев – Набора представи поредния опасен номер на мотор, за който Сашо Кадиев каза, „че още с първото си изпълнение участникът е завладял не едно женско сърце, включително и неговото”.

За музикалното и танцово шоу в предаването се погрижиха попинг танцьорът Мурад Мурад, който легна на операционната маса, както и „къртещият мивки, цепещият мрак и облечен в костюм на пострадал лебед” според Иво Виктор Христов. Последна на сцената се качи Jenny Jo, която изпълни Highway to hell на AC/DC и се опита да докаже, че заслужено спечели „златния бутон” на Дарина Павлова.

Развълнуван от емоциите по време на шоуто Сашо обърка своята екранна половинка в „България търси талант” с другата си екранна половинка – Деси Стоянова. Реакцията на Мария Силвестър не закъсня и тя веднага му поиска „развод” в ефир.

Галерия от епизода –

Във вечерта на резултатите, 18 май – понеделник, гост ще бъде Бенита Примо – въздушен акробат.

Гледай видео записи от шоуто онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2015 г.