България търси талант 17.05.2015 + видео – Поля Иванова, Симона Бойкова с онлайн видео и снимки

България търси талант 17.05.2015 + видео – Поля Иванова, Симона Бойкова

Петият полуфинал на „България търси талант” в духа на рокендрола и екстремните спортове

Фаворитът на Дарина Павлова излиза на сцената тази неделя по bTV

Петият полуфинал на „България търси талант” ще впечатли зрителите с разнообразно и колоритно шоу тази неделя от 20.00 часа по bTV.

Едно от най-очакваните изпълнения безспорно е това на Дженифър Цанкова, известна още като Jenny Jo, която очарова жури и публика при първата си изява на сцената и заслужено спечели „златния бутон” на Дарина Павлова. На кастингите Джени се яви в компанията на баща си, изпълни парче на Guns N’ Roses и шашна всички със страхотен глас и умения на китара.

Михаил Бакърджиев – Набора ще изпълни с екшън сцената на „България търси талант”. На кастингите той се представи с екстремно и много атрактивно каране на мотор, а за големите концерти обеща номерът му да бъде още по-рисков. За вземащи дъха номера се готвят още клубът по художествена гимнастика „Левски” и Симона Бойкова с нейната внушителна акробатика на пилон, която спечели първо място на първия в България шампионат по pole dance.

За музикалното и танцово шоу ще се погрижат 8-годишната певица Поля Иванова, хип-хоп танцьорите от „The Basement” , попинг танцьорът Мурад Мурад, който се върна от Германия, за да вземе участие в шоуто, както и Виктор Христов, за когото по време на кастингите Ники Илиев предрече, че изпълнението му ще „счупи интернет”.

Забавните изпълнения в шоуто ще бъдат представени от комедийния фокусник Марио Меров, по прякор Magic Mario и Димитър Пенчев, който на кастингите оформи една тиква като двойник на Иво Сиромахов.

Ще се впечатлят ли от представените номера този път Дарина, Деси, Ники и Иво и ще успее ли най-после участник, носител на „златен бутон” да стигне до финала в шоуто, зрителите на bTV ще видят тази неделя от 20.00 часа.

Гледай видео записи от шоуто онлайн – тук или тук

Галерия снимки на участниците –

Коментари (0)

Публикувано в на 15 май 2015 г.