България пищи за децата в Брадъра – родителите не мислят така!

Горещи новини от Биг Брадър:

1) Трети номинации в Big Brother Family

2) Big Brother е най-добрата детегледачка

3) Мистерията продължава


Трети номинации в Big Brother Family

Понеделник вечер ще бъдат третите номинации на Big Brother Family. По време на живото предаване от 20:00 часа съквартирантите ще гласуват срещу своите неприятели или конкуренти в къщата.

Гости в студиото на Big Brother Live ще бъдат наскоро изгонените Мария и Цветелин. Атрактивните екс съквартиранти ще коментират на живо третите номинации на семейния формат на предаването специално за зрителите на Нова телевизия. Двамата ще разкажат как виждат обстановката и настроенията в къщата.

Ако в края на номинациите, номинационни точки са събрали три семейства, ще бъде отворена линия за позитивно гласуване. Чрез нея зрителите ще могат да спасят едно семейство още същата вечер. Така две двойки ще останат за изгонване в четвъртък.

Много вероятно е семейство Качанови да са едно от номинираните семейства. Миналата седмица много от съквартирантите искаха да ги номинират за изгонване, но Давид и Елеонора се скриха от бурята на номинациите. Те бяха на любовен уикенд извън къщата и това ги спаси. Дали обаче не им спечели противници в състезанието? Какво ще се случи със семейство Качанови сега? Кой ще бъде застрашен от изгонване тази седмица? Предстои да разберем…

Какво се случва?

Всяка седмица децата на съквартирантите влизат в къщата на Big Brother Family. И тази събота и неделя преминаха неусетно. В компанията на децата времето лети бързо. Гостуването на Деси – дъщеричката на Трифонови, Роман – синът на Петрови, Мирела – дъщеря на Чипеви и Анжелина – малкото детенце на Качанови, изпълни къщата с много детски смях.

Всяко дете има нужда от внимание. По-големите Деси и Мирела се бориха за вниманието на Роман. Още миналата седмица той забеля симпатиите на момичетата към него. Това обаче не поласка момчето, а истински го притесни. Оказа се, че Роман има приятелка и се безпокои тя да не се обиди. Радо, Корнелия и Ели истински се забавляваха с любовните трепети на децата.

От друга страна, на младите родители Давид и Елеонора, не винаги им беше забавно. Имаше моменти, когато малката Анжелина изпитваше търпението им. Газката и Давид стигнаха до заключението, че детето се е метнало по инат на майка си. В отговор Елеонора само каза: „Има и палави деца!”.

–         Big Brother е най-добрата детегледачка! – радваше се Радо, на всичките камери, които постоянно следят децата им.

Мистерия…

От няколко дни съквартирантите са озадачени от малкия брой семейства, останали в къщата и всеки ден очакват нови. Съквартирантите са подготвени на всякакви изненади от Big Brother и са сигурни, че за пореден път, той няма да изневери на себе си. Някои предвкусват пореден сюрприз.

В къщата се усеща вълнение, напрежение и съмнения. Предположенията и интерпретациите са повече от забавни. Дори рутинните задачи будят подозренията на съквартирантите. Така, докато сменяха чаршафите си, Павлин изрази предположение, че го правят, защото ще идват хора. Той открито изрази нежеланието си да идват нови съквартиранти.

От друга страна, има и тръпнещи в приятно очакване. Елеонора е една от тях. В разговор с Ели Кузмова велинградската дива каза: „Дано някви хора да ни пуснат!”. Жената на Газката пък подозира, че със сигурност има още една къща, щом са толкова малко в тази. Съквартирантите коментират темата постоянно:

–         На Сашка майка й ще влезе заедно с детето. – каза Давид.

–         Представяте ли си да съберат всички свекърви! – смееше се Елеонора.

–         Няма и месец още, а сме се преполовили. Ще има нещо! – заключи Христо след дълъг размисъл.

Какво ще случи в действителност?

Подготвил ли е наистина непредвидимия Big Brother изненада и каква ще бъде тя?

Предстои да разберем…

Коментари (0)

Публикувано в на 18 април 2010 г.