България откри талант в Боги – и тя вече записва хита „Всеки от нас“! с онлайн видео и снимки

България откри талант в Боги – и тя вече записва хита „Всеки от нас“!

Зад нея стоят Теди Кацарова, Маги Халваджан и хитова текстописка

Победителката в „България търси талант“Богдана Петрова записва първата си песен. Композицията, наречена „Всеки от нас“ е по музика на Теди Кацарова и текст на Гери Турийска. Марина Евгениева и операторът Любомир Вучков бяха в студиото по време на записите, разказва bTV Новините.

„По-хубаво е отколкото си го представях. Аз имах много големи притеснения дали ще успея да се сработя с екипа на Теди. Тези притеснения се изпариха още като прекрачих прага на студиото, те бяха просто толкова дружелюбни. Чувствам се като у дома тук и мога да работя спокойно и свободно без абсолютно никакви притеснения”, признава Богдана.

„Тази песен наистина беше за нея. Тя просто я изживява докато я пее. И много лесно я записва. Влиза, изпява и излиза. Това за мен е професионалист и това показва, че песента й подхожда, че песента е част от нея самата. Това е музиката – да си част от нея”, смята Теди Кацарова.

„Когато човек сбъдне дадена мечта, той създава нова и тръгва да гони нея. Аз осъществих една моя мечта в „България търси талант”. Сега следващата ми мечта в момента я правя в това прекрасно студио, а скоро и Маги Халваджан ще заснеме клипа, за което съм изключително благодарна и се надявам всичко да е много успешно и хората да имат интерес, защото аз живея затова. Наистина”, признава момичето.

Вижте видео от репортажа с Боги тук: http://www.btv.bg/news/spetsialno/story/398965623-Bogdana_Petrova

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.