Българите в Берлин купонясват с Ивана, Райна блазни Брюксел

Берлин в очакване на Ивана и нейните хитове

За първи път тази есен българската общност в Германия ще има възможността да се весели с хитовете на Ивана. На 22 октомври Мегазвездата на телевизия “Планета” ще нажежи страстите в немската столица Берлин. Концертът на обичаната певица ще бъде в хитовия клуб “Universal” и вече се очаква с голям интерес от нейните фенове там. Те добре познават както големите хитове на своята любимка, така и най-новите й песни, които за първи път ще аплодират на живо. И Ивана не крие радостта си от предстоящата среща, която със сигурност ще донесе много незабравими емоции и спомени.

Певицата обещава един наистина запомнящ се български музикален празник, който да стопли сърцата на всички българи в Германия. Мегазвездата на “Планета” ТВ е решила да отдели няколко часа и за приятна разходка сред забележителностите на Берлин.

По същото време и в Белгия ще се вихри купон до зори, където в центъра на балканското парти ще бъде Райна. Чаровната изпълнителка ще се забавлява от сърце, заедно със своите почитатели в столицата на Обединена Европа, Брюксел.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2010 г.