Българите Андрей Слабаков и Юлиан Константинов обичат по „Нова“! с онлайн видео и снимки

Българите Андрей Слабаков и Юлиан Константинов обичат по „Нова“!

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов ще предвождат отборите в „Аз обичам България” по Нова ТВ

Петър Курумбашев и Цонко Цонев са сред първите участници в шоуто

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов ще бъдат капитаните в шоуто „Аз обичам България”,  което стартира в ефира на Нова ТВ този петък от 20.00 ч. Във всеки епизод на предаването те ще застават начело на различен отбор и ще се опитват да отговарят правилно на колкото се може повече въпроси, свързани с България.

Не за първи път двамата ще се появят в ефира на Нова ТВ. Андрей Слабаков участва като гост-звезда в третия сезон на ВИП Брадър, а Юлиан Константинов пя в благотворителното шоу Байландо заедно с Иглика Радилова. В „Аз обичам България” предизвикателствата пред тях ще са коренно различни.

Двамата се шегуват, че продуцентите са ги избрали заради това, че са с „руса коса и сини очи”. Истината е обаче, че си приличат и по още няколко неща – известни са, щастливо женени, ужасно много обичат децата си и не на последно място – високи са на ръст (Андрей Слабаков е висок 190 см., а Юлиан Константинов – 194 см.)

Очакват шоуто да бъде забавно, позитивно, приятно за гледане и познавателно както за зрителите, така и за самите участници. В характерния за него стил, Андрей Слабаков обещава да бъде строг, но справедлив към съотборниците си, а какво ще прави, ако не слушат – ще разберем със старта на предаването. Юлиан Константинов пък ще разчита, че отборът му носи в себе си състезателния дух и заедно ще се стремят към нищо друго, освен победата.

Всеки един от тях вече е изработил своята печеливша стратегия.

Известният режисьор вярва, че вроденият му интелект и природна красота са качествата, които ще изведат отбора му до първото място, а на въпроса „Каква тактика ще приложите срещу своя опонент?”, отговаря „важното е да не ни карат да пеем”.

От своя страна, големият оперен певец обещава да не бъде благосклонен към противника и споделя, че няма никакви притеснения относно предстоящата надпревара: „Мога да пея, да играя, да режисирам и дори съм с 4 см. по-висок”, хвърля ръкавицата световно признатият бас.

„Всяко нещо тук е свързано с мен – това е моята родина и тя е част от моя живот” – така атрактивният режисьор обяснява обичта си към България. За Юлиан Константинов пък любовта към родината е нещо, което не зависи от нас – нещо, с което човек се ражда и трудно може да обясни.

Освен че ще бъдат капитани в „Аз обичам България”, в момента и двамата работят по много други проекти. Като защитник на българското кино, Андрей Слабаков е поел предизвикателството да представя филмите, произведени в България, в градовете, където няма кино салони. В близко бъдеще Юлиан Константинов също обещава да зарадва почитателите на оперното изкуство у нас с нещо ново.

В първия епизод на „Аз обичам България” един срещу друг ще се изправят Петър Курумбашев срещу Даниел Вълчев, Цонко Цонев срещу Крум Савов, а от страна на дамите – Мая Савова срещу Катето Евро.

Евелина Павлова ще бъде водеща на предаването и ще има задачата да предизвиква участниците и да поддържа състезателния дух у отборите. Всеки епизод отборът – победител и неговата агитка ще печелят различни награди.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2011 г.