Бахар напуска дома си в Моят живот еп. 136, 137, 138 от 08, 09, 10.05.2017

Отварят завещанието на Едибе. Близките й разбират, че е оставила на внуците си 200 милиона долара. Хуля е на мнение, че парите трябва да се прехвърлят в холдинга, за да излязат от кризата. Разочарована от всички, Бахар хвърля телефона си в морето.

Късно вечерта Иляс влиза в новото заведение. Отчаян, че Бахар е напуснала живота му, той се барикадира вътре и запалва помещението. Дженгиз и Исмаил се отзовават на повикването на свои колеги, които им съобщават, че Бахар е припаднала на улицата. Щом пристегат на мястото, Исмаил се опитва да разбере какво се е случило между нея и родителите й.

С риск за живота си Атеш извежда Иляс от горящата сграда. Бахар отказва да се довери на Исмаил. Единственото й желание е да остане сама. Исмаил води Бахар в своя апартамент. Успява да я убеди да преношува в дома му, а той ще отиде при Дженгиз. Исмаил й обещава, че няма да издаде местонахождението й на никого.

Нуран и Ефсун се притесняват, тъй като Бахар не се прибира цяла нощ. Ефсун посещава Атеш. Остава озадачена, когато не намира Бахар в дома му. В същото време Нуран застава пред вратата на Хасрет, но и тя не я открива.

Хуля изживява тежко смъртта на майка си. Влиза в стаята й, за да търси утеха, но сред вещите й забелязва пистолет. Мюге не успява да разубеди Хуля от намерението й да убие Атеш. Хуля пристига в хана и се прицелва в Атеш. Появява се Мюге, която успокоява Хуля. Майка и дъщеря силно се прегръщат. В полицейския участък Ефсун настоява да се срещне с Исмаил. Исмаил й съобщава, че предишната вечер е ведял Бахар, но не й доверява, че тя е в дома му.

Мехмет порицава Хуля за постъпката й и прибира пистолета. Бахар безуспешно се опитва да си намери работа. Нуран и Ефсун се измъчват и самоубвиняват за изчезването на Бахар. Ефсун отива в дома на Исмаил. Остава неприятно изненадана, когато там открива Бахар.

Ефсун укорява Бахар и Исмаил, че имат тайна връзка и незабавно информира Атеш къде живее любимата му.

Тя изпада в нервна криза. Заявява на Нуран, че Бахар й завижда и се опитва да й навреди. Атеш упреква Бахар, че не разговаря с близките си, които са притеснени от отсъствието й. Бахар обещава, че ще се срещне с баща си. Бахар благодари на Исмаил за помощта. Смята скоро да потърси квартира. Желае да предаде писмо на Иляс. Исмаил пристига в Геленджик и обяснява на Иляс защо Бахар живее в дома му…

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Моят Живот / O hayat benim

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2017 г.