Багата става баща, Къци кекав заради смъртта на майка му

Конфликтите в къщата на VIP Brother се задълбочават

Багата ще научи, че има дете

  Напрежението в Къщата на VIP Brother расте с всеки изминал ден. Ядосан, че му се е наложило да спи на двора, Юлиан  реши да се преструва, че е загубил гласа и слуха си заради ниските температури навън. Той се закани на ВИП Брадър, че тази „щета” ще струва солено на шоуто – защото Юлиан имал застраховка!

Конфликтът на Мариана с мъжете я дистанцира от живота в Къщата и тя прекарва много време сама. Къци и Златка заеха страната на поп певицата, а тя се опита да спечели и подкрепата на Никол във войната срещу мъжете. Мариана твърди, че мъжете в Къщата имат комплекси и са егоцентрици. Те пък не проумяват как може певицата да се сърди за толкова дребни неща и да разделя Съквартирантите на две враждуващи групи. Николай и Юлиан се опитват да се сдобрят с Мариана, но тя отказва да общува с тях. Мъжете смятат, че конфликтите в Къщата са породени именно от певицата, която сплетничи и създава поводи. Самата тя признава, че отдавна е разочарована от силния пол като цяло, както и от многобройните пияници в живота й! Тя прекрасно познава тяхната порода – когато са на градус обиждат, а на следващата сутрин се извиняват.

 Кристина Патрашкова и Юлиан твърдят, че причината за конфликта в Къщата е, че всички са се поддали на провокацията на VIP Brother с мисията “Битката на бандите”. Юлиан отказва да се извини на Мариана, за да потуши конфликта.

Къци отново е повод за подигравки сред останалите съквартиранти, които успяха да го осмеят дори за това, че кара колело в двора на Къщата. След разговор в изповедалнята за отношенията му с Юлиан, той се разплака и призна, че е станал особено чувствителен след смъртта на майка си.

След напускането на Бони, съквартирантите обсъждат кой ще е следващият изгонен и как ще се променят отношенията в Къщата. Следващият понеделник за оставане в шоуто ще се борят Фънки, Криси, Багата и Николай. Само двама от тях ще могат да продължат участието си, тъй като в понеделник за първи път ще си тръгнат не един, а двама от номинираните.

В петък VIP Brother ще съобщи на Багата новината, че ще става баща. В предаването Благой ще научи, че очаква дете от приятелката си.

Гледай видео запис от предаването онлайн – част 1, част 2 и запис от Nova Play;

Vip Брадър (късно издание) 18.10.12

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2012 г.