Багата срина Златка директно по Нова телевизия – видео

Златка, Никол и Юлиан номинирани за изгонване от VIP BROTHER 2012

Като капитан на спечелилия отбор Мариана еднолично номинира Юлиан, съквартирантите номинираха Златка

Верен на стила си винаги да изненадва, VIP Brother за пореден път  провокира своите фенове – както и в предишни издания на формата през годините, от 24 октомври (сряда) зрителите вече не спасяват звездите, а със своя отрицателен вот ги гонят от Къщата. По този начин те ще имат възможност да решават съдбата на тези, които не харесват и които според тях не заслужават да продължат напред в шоуто.

Капитанът на отбора- победител в елиминационните игри, Мариана, получи правото да посочи тези, които да бъдат имунизирани от номинация. Тя избра Къци и ОрлинНикол е автоматично номинирана за изгонване. Номинирана тази седмица, след открит вот в Къщата, е Златка, както и Юлиан – по еднолично решение на Мариана. Така за оставане в Къщата ще се борят Никол, Златка и Юлиан.

Благой номинира Златка с мотива, че тя не се чувства добре в Къщата, тъй като все още има чувства към него. Номинацията на Благой взриви обстановката, след като Златка за пореден път не издържа, избухна в ридания и избяга на двора. По ирония на съдбата там отидоха да я утешават тризначките – момичетата, към които плеймейтката не показа добро отношение в миналия епизод на шоуто.

Златка и Никол се притесняват за здравословното състояние на Фънки и смятат, че той е депресиран. За да му помогнат да излезе от Къщата, двете се наговориха да го номинират. Тъй като това е нарушение на правилата на шоуто, VIP Brother даде имунитет на Фънки за номинациите. Самият той обаче призна в Изповедалнята, че физически се чувства добре. Ники Кънчев пък оповести, че лекарски екип измерил кръвното на Фънки и то било като на космонавт.

За втори път този сезон номинациите между Съквартирантите не бяха тайни, в Изповедалнята, а очи в очи. ВИП-овете се изправиха един срещу друг и мотивираха кого и защо номинират.

На живо в студиото, за да обсъдят номинациите и отношенията в Къщата, гости на Ники Кънчев бяха изгонената в понеделник Кристина Патрашкова, водещата Ирина Тенчева, Крум Савов и Петьо Блъсков. По мнение на спецовете малцина от ВИП-овете са искрени в аргументите си за номинации. Най-опасните противници за финала на шоуто биват номинирани с всякакви миловидни доводи, но не и признанието, че теренът трябва да бъде разчистен.

Убедете се сами – агенция Дартс нюз проследи аргументите, с които бяха определени поредните номинации във ВИП Брадър:

Повечето съквартиранти посочиха Златка с уж благородния мотив, че е много емоцианална и тежко понася неразногласията, изпада в нервни кризи. Думите на Люси Дяковска, че смята плеймейтката за най-откровената от всички и назовава нещата с истинските им имена така, както самата певица люси не би могла, разстроиха Златка и плеймейтката се разплака. Но пирон в сърцето й заковаха думите на Багата, който също я избра за напускане заради това, че бургазлийката още имала чувства към него. При този коментар тъмнокосата гърла избяга с плач от стаята и се наложи Никол Станкулова и тризначките да я успокояват.

Самата плеймейтка посочи за изгонване Юлиан и Багата. Оперният певец според нея прахосвал храната, а борецът пък имал нужда от специалните си тренировки и режим.
Орлин посочи за изгонване Златка, защото се притеснявал за здравословното й състояние и смятал, че вкъщи тя ще се чувства по-добре. Певецът заяви, че я мислел за мъжко момиче, а тя се оказала ревла. По сходни причини плеймейтката номинира и приятелката й Никол Станкулова, която също прецени, че мястото й не е в къщата и тя много се разстройвала там. За втори номиниран тя избра Юлиян. Водещата обясни, че неговото семейство имало нужда от него навън. Според нея той е много интелигентен, притежава познания, каквито малко хора имат и тя затова изпитва респект към него.

Камелия също бе тактична и обясни с благородни мотиви избора си – Златка трябва да си тръгне, защото е твърде емоционална, разбрала е много неща за себе си в шоуто и е време да излезе.  А Багата пък тя посочи заради спортната му кариера, която в Къщата страда.

Юлиян също „не скри” истинската причина за номинациите – Златка го гледала лошо като яде и освен това се притеснявал, че имала близка до неговата гръдна обиколка. А Багата – защото риалитито му пречело да поддържа форма.

За разлика от останалите Къци бе пределно откровен в номинациите – избра Юлиян, защото го тормози и му се подиграва, Златка по подобни причини – защото често се държи агресивно с него.

Последна думата имаше главата на Къщата – Мариана Попова, която в началото се обърка кого точно има право да номинира и поиска това да е Фънки. После, след като разбра, че той е имунизиран, предпочете да избере  Юлиян. Тя изтъкна, че левентът от „Аз обичам България” е много интелигентен, има талант на певец, но не се държи добре. Тя не одобрява подигравките му към Къци и семейството му и затова смята, че е редно играта да напусне именно оперният ас. Така с нейната номинация се оформи тройката, която ще се бори за оставане – Никол, Златка и Юлиян.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 25 октомври 2012 г.