Багата люби Любина и отряза Златка! /видео/

Благой Иванов – Багата сподели, че няма никакви чувства към Черната Златка. Боецът смята, че плеймейтката напразно пилее чувствата си, тъй като неговите отдавна са изстинали. Сега цялата му емоция и любов били насочени към новата му приятелка Любина, призна той.

Така драматичната история между двамата е с предопределен нещастен край за г-ца Димитрова, която дори припадна заради свръхемоционалната си настройка към боеца.

Въпреки явно демонстрираните й чувства към Багата, той не се поколеба и за миг да потвърди категорично пред цяла България, че в сърцето е само новата му любов, а от старата не е останала и следа, информира BLife.

Според Багата моментът, в който Златка припада пред очите му, навръх рождения му ден, включва доза преиграване. Самата Златка отчасти се издаде – тя констатира, че когато припаднала, Багата не се притекъл на помощ, а просто станал от масата като останалите. Може ли човек да разбере това, ако наистина е припаднал?!

Виж видео с изповедалнята на Багата, в която, вероятно за да бъде предразположен коравият мъж, ролята на Биг Брадър се изпълнява от жена. Биг Брадърката се опита да разпита с фино гласче именития ни борец, но той отсече, че силните хора не разкриват чувствата си:
Гледай изповедалнята на Багата в 13-тата минута на записа

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2012 г.