„Бъди човек“ на Таня Паскова и Joker – НЕ на насилието над животни!

Готов е клипът към новия проект на Таня Паскова – „Бъди човек“. Той е много специален за певицата, защото е свързан с хуманна кауза.

Благодарение на фондация „Четири лапи“ Таня и рапърът Joker направиха песен против насилието над животните. С нея музикантите призовават хората да бъдат по-добри и ако не могат да помогнат на пострадало животно, поне да не му навредят.

Таня Паскова е съпричастна към страданието на животните в България, защото е посещавала приюти и ветеринарни клиники, където е виждала на какво е способен човекът.

Красивата певица споделя дълбокия шок, който изживява от подобни страшни гледки:

„Повярвайте, след тези посещения така ми се е сривал имунитетът от стреса, че не можех да се оправя без антибиотици. За мен хора способни на такива неща са изроди и те не трябва да живеят свободно и ненаказано Щом посягат на животни, след време ще посегнат така и на хора.

Исках да сложим в клипа кадри от бесене на котка от малки деца, изгаряне на малко кученце пак от деца, които си умираха от смях, и други подобни изродщини, но все пак клипът трябва да е гледаем.“

Музиката и аранжиментът са на младия композитор Дидо Григоров, а клипът е дело на рапъра Joker.

„Ще се радвам, ако песента влезе в сърцата на много хора и ги накара да се замислят над това да бъдат по човечни“, завършва Таня Паскова.

Коментари (1)

Публикувано в на 5 август 2011 г.