Бъди на фестивала Spirit of Burgas с Music Space от М-тел

Music Space със собствена сцена на фестивала Spirit of Burgas

Мобилтел е спонсор на събитието, чийто медиен партньор е MTV Europe

Над 30 групи и изпълнители ще участват в първия концерт на проекта Music Space, който ще се проведе в рамките на музикалния фестивал Spirit Of Burgas. Само месец след старта на Music Space, М-Тел, Vodafone live! и Toxity Records създават пред участниците в проекта нова възможност да представят музиката си на живо пред многобройната публика на фестивала.

Акцент през първата вечер ще бъде участието на Panican Whyasker, но феновете ще могат да чуят още Lo -Fi Junkie, Animassacre, Red One, Svetkooо, Добри момчета, D.J.Fed, Mite, Feng, Hoodini, Accuse La Banks, La Boss, DeepCode, Surmata Harry’s Coptor Mix.

С Леб и Вино ще започне втората вечер на Music Space Stage, след което са Frontero, Kozza Mostra, Radore, Среброто Мангасариян, Млък!, хедлайнерите Уикеда, O.H., Breakpoint и Smallman.

В началото на третата вечер са Blues Traffic, Gita, Deep Zone, подкрепящи Music Space от самото му стартиране, а след това Root Souljah, Немо, Extremum, James Crow, Awake, Skre4, Automatic Flowers, Collapso.

Участието на Music Space Stage дава уникален шанс на изпълнителите, защото събитието ще бъде заснето и от MTV Europe, които са едни от официалните медийни партньори на фестивала.

Клиентите на компанията, желаещи да посетят музикалния фестивал, ще получат отстъпка от 10 лв. от цената на дневния билет, под формата на талон. Такива талони ще бъдат предлагани в магазините на М-Тел в София, Бургас и Варна.

Посетителите на фестивала ще получат и безплатно съдържание. Необходимо е клиентът да изпрати безплатен SMS на номер 888 с код 866920 и ще получи линк към Vodafone live!, където ще може да слуша безплатно музиката на участниците в Music Space, които свирят на фестивала, както и да обнови екрана на мобилния си телефон с оригинална тема на Music Space. Това предложение ще бъде валидно само по време на фестивала.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2008 г.