Бабата на Азис – пророк Станка по Нова тв

Откровено от бабата на Азис – известната гадателка баба Станка

Тази събота, 13 януари в “Ничия земя” Даниела Тренчева ни среща с една изключителна жена. Това е баба Станка от Костинброд. Мнозина я познават като жената, която е дарила живот на известния Азис – като бабата на Азис. Но за други тя е пророчицата, чиито думи режат като с нож. Казва истината и предвещава истината, колкото и да боли. Тя ви казва, че страданията идват от приятели, от свои хора. Тя дава примерите за вярата и неуспешното предсказание заради безверието.

“Определят я като пророчицата на България, но самата тя казва, че понякога й идва отгоре онова, което приказва на хората, понякога – не. Прочутата врачка твърди, че никой не отива при нея за хубаво, не говори за мъките и тревогите на потърсилите я и – както стана ясно – не обича медии.

Това е откровената изповед на една жена, която е виждала всичко. Едната част от всичкото е видяла през собствените очи, друга – през очите на другите.

Да, тя е давала съвети и стои зад гърба на всеки успех на талантливия си внук, но от години домът й е пълен с големци и хора с беди, които съветва, защото рови в миналото и предсказва бъдещето.”

“Ничия земя”, 13 януари, събота от 18:00 часа

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2018 г.