Баба Людмила от X Factor фитнес маниак – видео

Баба Люси от X Factor става манекенка

Мартин от X Factor представя своята приятелка

Баба Люси от X Factor става манекенка. След като доказа, че музикалната сцена й е тясна, тя се изяви и на модния подиум – баба Люси, както я наричат всички, дефилира при представянето на новата колекция на италианската марка Marina Rinaldi, част от брандовете на италианската модна компания MaxMara Fashion Group Srl., редом до Марта Вачкова. Освен новото амплоа, атрактивната участничка не пропусна и да поздрави гостите с музикално изпълнение – класиката „O Sole Mio”.

С типичното си чувство за хумор Люси се шегува, че макар на 63 години, поддържа манекенската си фигура с ежедневни тренировки – всяка сутрин бяга по 2 часа на пътеката и прави упражнения за разтягане и тонус. На физическата й форма могат да завидят дори младите, защото Люси кипи от енергия, не страда от високо кръвно и е изключително издръжлива.

Доказателство за това ще видим в новия епизод на X Factor, където тя със сигурност имаше нужда от много енергия на сцената – темата на концерта бе R’n’B и денс музика. Чеченката, която досега чухме в изпълнение на Васил Найденов и Лили Иванова, влезе в ролята на Тина Търнър. Любопитното е, че най-щастливи от избора на новата й задача са 80-годишни фенки на Люси, които във Facebook настойчиво я молиха да изпълни песен именно на американската  поп легенда. Рускинята сбъдна тяхната мечта с изпълнение на хита „The Best”.

Людмила Йовчева X Factor (17.10.13)

Мартин от X Factor представя своята приятелка

Двамата се запознават в бар, но са заедно вече 2 години

Мартин от X Factor, когото Любо нарече „новия секс символ” в шоуто, внезапно реши да разкрие на всички своята приятелка Диляна, с която имат връзка вече две години. Той се надява с това да не разочарова своите почитателки, а зрителите станаха свидетели на тяхната история.

Запознанството им се случва около Коледа, когато Мартин работел като барман. Още щом го видяла, Диляна, която е по-голяма от него, отишла при него с директния въпрос: „:Как мога да те имам?”. Именно нейната решителност впечатлила Мартин и така започнало всичко. Любовта им се развила изключително бързо и месец по-късно тя го поканила вкъщи, от където не си е тръгвал и до днес. Миналата вечер за първи път Мартин я представи в ефир на X Factor – чаровната му половинка неотлъчно го подкрепя по време на всеки негов концерт.

Гледай всички изпълнение от концерта тук

Мартин, приятелката и изпълнението му:

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.