B-Real иска миска, Антония Първанова охлади ентусиазма му

Американският рапър B-REAL отказа на Мис България

Фронтменът на Cypress Hill – B-Real, който ще гостува за първи път у нас на 19 август в клуб Cacao Beach, Слънчев Бряг, не остана никак впечатлен от прелестите на Мис България 2009 – Антония Петрова.

Рап звездата изрично поставил условие на организаторите от Pride Records, че иска да се запознае с някоя красива българка, примерно Мис България.

Родните промоутъри услужливо изпратили снимка на миската, но отговорът от страна на американеците бил меко казано хладен: „Не, B-Real не иска да се запознае с тази Мис България”.

Въпреки това, B-Real си харесал няколко танцьорки от балет „Нова”, които ще подгряват шоуто му, заедно с Ъпсурт.

Сред другите изисквания на рапъра за престоя му от 24 часа на морския курорт, били 48 бутилки мексиканска бира „Corona”, 2 бутилки 8-годишно уиски, 2 бутилки коняк „Hennessey Privilegé”, 2 бутилки сок от манго, 2 шишета водка, 2 литра сок от боровинки – не е ясно какъв коктейл подготвя B-Real, но със сигурност звучи добре.

Вечерята преди шоуто ще се състои от плата с всевъзможни печени меса, бейкролс и жълто сирене, обилно поляти с лютив сос, майонеза и горчица.

За десерт рапърът е поръчал 3 пакета пури „Phillie Blunts” и две унции (над 50 грама) от най-добрата чубрица в региона.

B-Real и антуражът му определено са решили да купонясват като за последно на концерта, освен това пристигат в България отпочинали след цял ден релаксация в кофи-шоповете на Амстердам.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 август 2009 г.