Азис свърши случаен секс с Николета – видео премиера

Азис и Николета: „Отказахме да се целуваме!”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RII4HYdc8-o

Вече е факт новото видео на Азис – „Ти за мен си само секс”, в което главната роля е поверена на атрактивната Николета Лозанова. Клипът може да бъде гледан ексклузивно в ефира на Фен ТВ. Песента скандализира преди около седмица, когато бе аудио премиерата й. В текста се пее:

„Искам с теб да бъде много тайно
и да свършиш в мене уж случайно“

В най-„перверзния“ си хит, Азис за пореден път заложи на нестандартното и неочакваното – появи се като мъж, а някои дори намериха прилика с колегата му Джордан.

Снимките на лентата, режисирана от самия певец, продължили два дни. Използваната локация представлява декор, построен специално за сицилиански филм. Азис е облечен с тоалети на модна къща „Агресия”, а Николета залага на четири тоалета от световноизвестните марки  D & G и Dolce & Gabbana.

По време на снимките двете звезди разполагали със собствени гримьорни. Интересното е, че никой от тях не знаел в какво ще е облечен другият до последно и така взаимно се изненадвали.

Топизпълнителят на Diapason Records, за когото всички знаем, че трудно може да се смути от нещо, признава, че този път имал притеснения, докато били на снимачната площадка. Те били свързани с горещите сцени с Николета, особено тези, в които тя е опряна на стената. „Тя е най-добрата ми приятелка и ми беше много трудно да интимнича с нея!”, откровеничи Азис. Той довери, че след всяка целувка и двамата закривали лицата си с ръце, пламнали от притеснение.  Красавицата, която не крие, че това е любимата й песен от репертоара на нейния приятел, през цялото време се опитвала да окуражава и двамата.

С известни усилия сцените били заснети и търсеният резултат бил постигнат. „Николета е изключителен професионалист. Не се оплака нито за миг, а прекара близо 20 часа на 18-сантиметрови токчета!”, не спира да хвали красавицата Азис.

Гримът в „Ти за мен си само секс” е дело на Джули Ангелова и Кирил Чалъков, а косите – на Веселин Кондаков за салон „Фетиш”.

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Текст на „Ти за мен си само секс“:

Come on.. touch me!
Come on.. catch me!
Мръсно!
Come on and touch me!
Come on.. help me!
Come on and catch me!
You never have a catch me !
Come on.. touch me!
And never help me..
and forever love me just is never !

Искам с теб да бъде много тайно
и да свършиш в мене уж случайно!
Да ме ближеш сякаш съм от захар..
блъскай силно – хайде Mother fucker!

Ти за мен си само секс
само секс, просто секс
Ти за мен си само секс..
лелелелей..

Ти за мен си само секс
само секс, просто секс
Ти за мен си само секс..
лелелелей..

Ти когато уж с други беше
постоянно тайно ми звънеше,
но с мен целият трепериш..
като мене няма да намериш!

Ти за мен си само секс
само секс, просто секс
Ти за мен си само секс..
лелелелей..

Ти за мен си само секс
само секс, просто секс
Ти за мен си само секс..
лелелелей..

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2012 г.