Азис слуша естрада по bTV – Диомов се огорчава, докато го гледа!

Стефан Диомов: Възмутен съм, разтревожен съм, отчаян съм

„Долнопробна продукция“, така известният български композитор Стефан Диомов определи клипа на песента „Да го правим тримата…“ на Тони Стораро и Азис.

Клипът бе излъчен в понеделник сутрин по bTV.

„Аз съм възмутен. Гледах го клипа“, каза за Информационна агенция КРОСС Диомов – известен композитор, вплел съдбата си с фамилия „Тоника“. Според него е недопустимо в сутрешен час, в който и деца гледат, да се излъчва една песен като „Да го правим тримата…“, която е обявена за българска, а „всъщност е абсолютен ориенталски кючек“.

Той допълни: „Това е долнопробна продукция, която може само да ме накара да посегна към дистанционното. Какво да коментирам – нещо отвратително и много тревожно, а това го прави моята любима телевизия. Разтревожен съм. Отвратен съм. Отчаян съм. Нямам думи“.

Какво споделиха Азис и Тони Стораро в „Тази сутрин“:

„Всяко стадо си има мърша. И при нас има нестойностни неща, които се правят, но ние мислим, че сме от изпълнителите, които се справят добре“, отбеляза Азис, без да се замисли, че е един от най-критикуваните като цяло.

„Не слушаме чалга. Достатъчно е, че я изпълняваме“. Слушам естрада – Весил Найденов, Лили Иванова, обожавам и Силвия Кацарова, каза още Азис за изненаданите зрители.

Текстът на „Да го правим тримата…“ е дело на Азис, който е отговорен и за начина, по който изглежда екранният му партньор. „Облякох Тони така, както искам да изглежда моят мъж. Така си представям идеалния, с прилепнали или много цветни дрехи. Но няма опасност да тръгнат слухове за нас“, категоричен е Азис, известен с добрия си нюх.

В предаването Виктор Николаев се разграничи от слушащите поп-фолк, но Ани Цолова не побърза да се присъедини в неговия лагер.

Коментари (1)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.