Азис си показва яйцата в „Хайде на морето“ – видео

Морско риалити с Азис

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2bVtPqZCniA

Азис презентира видеото „Хайде на морето”, което се върти в ефира на Фен ТВ. Звездата на Diapason Records залага на риалити кадри, които първоначално заснел за лично ползване.

Краля и негови близки приятели тръгнали за Черноморието с идеята да снимат съвсем друг тип клип. Веселата компания спирала на различни плажове, но на нито един не успели да видят вълни. Тогава Азис взел решение тотално да промени идеята за „класическо” видео – да се пее на фона на морския бряг. Екстравагантният изпълнител направил точно обратното – застанал пред камерата без ефектни тоалети, без грим, без някаква специална подготовка.

„Исках моите фенове да ме видят как изглеждам сутрин – сънен, рошав…”, сподели Азис. Той признава още, че голяма част от заснетите кадри били предвидени единствено и само за лично ползване, но после решил да ги добави към лентата, за да й придаде по-голяма достоверност. „Исках да се покажа такъв, какъвто съм!”, категоричен е той. „Това е моето кратко риалити за най-хубавата ми седмица на морето!”, довери още Краля.

Клипът е изпълнен с провокативни кадри – голи женски гърди, Азис бърка яйца в каравана, лесбо сцени и прочее, които бяха умело цензурирани заради строгата политика на YouTube.

Различното във  видеото „Хайде на морето” е  и че накрая на лентата има специално послание, което трябва да бъде видяно от всички млади хора, подчертава Азис. То гласи: „Истинското приятелство е по-сладко и от това да си изпял най-големия хит…”.

Звездата на Diapason Records обещава всеки негов клип отсега нататък да носи някакво послание, което ще бъде показвано по различни начини.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.