Азис шокиращо зле в Като две капки вода + видео

Ники Минаж и туърк танцът носят победа на Криско в „Като две капки вода“

АЗИС за Жана: „Имам какво да уча от нея“

Огромни подплънки бяха тайното оръжие на рапъра Криско за придобиване на пищните форми на Ники Минаж. Изпълнението се оказа толкова убедително, че дори самият Фънки изпровизира прословутия „туърк“ танц, показвайки адмирациите си към страхотното представяне на Anakonda. „Безкомпромисно“ беше единствената дума, с която Магърдич Халваджиян определи изпълнението на Криско.

„Удивен съм как пя на фона на такова физическо натоварване“, не скри възхищението си  Магърдич Халваджиян към Фицата, който направи върховото си изпълнение до този момент в шоуто. „Днес си ми най-любимият!“, допълни Фънки, който остана впечатлен от сложната хореография с поддръжки и умела вокална имитация на образа на Пинк.

АЗИС се превърна в червенокосата звезда на шоуто Жана Бергендорф, а самата Жана донесе световния рок на сцената с образа на вокала на Guns n‘Roses – Аксел Роуз. „Имам какво да уча технически от нея“, призна поп-фолк певецът минути преди изпълнението си на „Самурай“. Песента се оказа сериозно изпитание за Васко, който не остана удовлетворен от изпълнението си. С грешна тоналност, пропуски в текста и още шокиращи грешки поп-фолк кралят получи най-малко точки през вечерта.

С парчето на Питбул Ненчо внесе първите разногласия сред журито. „Ти си като хамелеон. Справи се отлично с тази задача“ – с тези думи българската джаз певица Хилда Казасян внесе позитивен елемент в мъжката част от журито. „Смятам, че си 50 пъти по-добър от Питбул“, категоричен беше продуцентът на шоуто, подкрепен от пожеланието на Фънки на Ненчо да се падне по-симпатичен образ следващия път.

Маца като Марлене Дитрих и Джуджи като Адриано Челентано спечелиха признанието на Фънки, че са направили най-добрите си представяния за сезона. Чаровната блондинка Нона Йотова пък се превърна в шоколадовата соул изпълнителка Шаде.

Ново уеб приложение стартира през изминалата вечер на официалнта фейсбук страница на „Като две капки вода“. „Улови момента“ привлече хиляди зрители, които имаха възможност да играят и едновременно да се забавляват по време на самия лайв.

Бутонът на късмета изненада Нона Йотова с образа на Джако, а Джуджи с Мая Нешкова. На АЗИС ще се наложи да влезе в образа на позитивния Стиви Уондър, а Жана Бергендорф ще стане соул кралицата – Бионсе. Ненчо Балабанов ще се потопи в джаз звученето, преобразен като Камелия Тодорова, а Фицата ще бъде отново в женски образ, този път на красивата Нети. Криско ще бъде момиче с цвят лилав – Ирина Флорин, а Маца ще се превърне в неповторимата Шер.

Галерия от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 28 април 2015 г.