Азис проговаря пред „Ню Йорк таймс“, мисли за световна кариера с онлайн видео и снимки

Азис проговаря пред „Ню Йорк таймс“, мисли за световна кариера

Азис в специално интервю пред New York Times – Америка призна Краля

От няколко дни пратеник на New York Times събира впечатления за живота и политическата ситуация в страната ни, подготвяйки специален материал за популярния международен ежедневник.

Още преди пристигането си у нас журналистът Майкъл Кимелман пожелал среща с една от най-големите звезди на България – Азис.

Поканата за интервю дошла съвсем неочаквано за Краля от хора, които работят в Американското посолство. Културното аташе на САЩ за България Шери Кенесон-Хол лично се свързала с Азис и уговорила срещата.

Вчера в специално наета конферентна зала в престижен столичен хотел изпълнителят на „Удряй ме” се изповяда пред New York Times. Интервюто е продължило малко повече от час в изключително приятелска атмосфера.

Въпросите са били на различна тематика – музика, политика и разбира се, такива за имиджа на звездата. „Интервюто беше направено невероятно професионално. Много е леко да говориш пред толкова мили и възпитани хора, показващи уважение”, не крие симпатиите към американците Азис.

Имало е и питане от страна на Кимелман дали Азис не се чувства натясно в родината си и не планира ли да покаже таланта си пред света. Засега Кралят не коментира открито този въпрос. Фактът, че ще бъде на страниците на най-четеното издание в света може би трябва да подскаже на певеца, че наистина е време да помисли за международна кариера.

Азис редом до Лейди Гага, Рияна и Бионес? Защо не? Може би българската публика трябва по някакъв начин да го окуражи, за да започне и света да говори за България. А дотогава нека говорят само читателите на New York Times – повече от 2 млн. души всеки ден.

Азис – Удряй ме

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.