Азис признава циганин с руси мустаци + видео

Азис: На 8 се влюбих в рус циганин

Още от малък усетих дискриминацията. Черният човек винаги живее и умира като черен, никога като равен. Това сподели пред Мон Дьо попфолк идолът Азис. В откровено свое интервю той разказа несподелени досега лични истории – от детството и юношеството си.

Първите стъпки в артистичния свят направил едва 7-годишен. „Сам отидох и се записах в театралната трупа на читалище „Аура“. Винаги съм мечтал да бъда актьор. Тогава видях за пръв път Мадона на кино. Толкова ми хареса, че си казах: „Искам да бъда като нея“. А за пръв път се влюбих, когато бях на 8. Той беше по-голям от мен, с руси мустаци, но циганин. Още тогава знаех, че съм различен“, сподели Азис.

Той заяви, че си е кореняк софиянец – живеел в „Банишора“. „А пък татко беше от „Факултета“ – известния цигански квартал. Баба ми е от Костинброд. Така че не съм „костинбродския славей“, каза със смях певецът и добави: „Аз не съм нито крал, нито принцеса. Просто пея най-лиричните песни. Не съжалявам за нещата, които съм направил. Напротив – забавлявам се и до ден днешен с образа си, който изградих. И сега ми е хубаво, когато обувам високи токчета понякога. Женският ми образ, преди да отслабна, беше сладка гротеска. Бях забавен“.

„Отдавна прибрах Азис в гардероба. Азис и Васко се припокриват. Парите отдавна престанаха да играя роля в моя живот. Стига ми да имам за храна и да посрещам месечните си нужди. Не ламтя за пари! Нека хората говорят каквото искат. Аз не съм милионер. Имам толкова, колкото наистина да си посрещам нуждите. Накрая на месеца пак трябва да работя“, сподели Васко.

За участието си в проекта „Като две капки вода“ той разказа, че е имал много трудни моменти. Най-трудно му се отдал образът на Бионсе. „Но там има толкова хубави хора. Толкова хубаво си хортуваме. Правим си баница, питки, черпим се с шоколад и бонбони. Знаем си вече тайните. С Маца се овикваме по коридорите, Ненчо постоянно говори, Фицата е леко Робърт де Ниро, Джуджи е много шумна… Въобще не съжалявам, че влязох там! Това е единственото риалити, за което не ме е яд“, сподели певецът.

Той с носталгия си спомни за концертите си и най-хубавия, според него – този в Бурса. „Тогава плаках на сцената. Хиляди хора викаха и крещяха. Чуваше се едно бучене, сякаш имаше земетресение“.

На последния въпрос на Мон Дьо колко си дава като певец по скалата от 1 до 10, Азис отговори категорично: „60″.

Гледай видео запис от интервюто онлайн –

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2015 г.