Азис прави интервю с Иван Ласкин и Стефан Лалчев

В студиото на Василка утре вечер ще влезе актьорът Иван Ласкин, който с бунтарски дух и много мъка ще говори за това колко е трудно да живееш в България.

Според него животът не е толкова лъскав, колкото са витрините по булевард „Витоша” или моловете в столицата.

Като пример Иван ще даде пенсионери, които трябва да живеят с по 60 лева пенсия цял месец.

Актьорът обожава територията на България, но мрази всичко останало в нея.

Най-много го дразни манталитета на хората, агресията и негативизма им.

Пред Азис той ще сподели, че никой не забелязва постиженията на ближния, а само гледа да го дърпа надолу.

Всички злорадстват на Стефка Костадинова, че кара мерцедес, но никой не я хвали, че единствено тя е скочила 2 метра и 7 сантиметра.”, продължава Ласкин.

За него политиката и управлението на страната ни са миш-маш.

Шуробаджанащината ще ни съсипе” ще допълни актьорът, обаче ще сподели, че се е изкушавал да влезе в политиката, но го е хванало страх да не се повлече по грешния начин на управление.

За себе си твърди, че е щастлив в професионално отношение, но според него и в киното се краде не по-малко от политиката.

Иван Ласкин произхожда от арменско потекло и ще разкаже, че има роднини в САЩ, дори чичо му е режисьор в Холивуд. Въпреки това така и не се е престрашил да опита късмета си там.

Вторият гост на Азис утре вечер ще бъде младият музикален талант, спечелил тазгодишния конкурс „Бургас и морето” – Стефан Лалчев.

Пред камерите той няма да скрие факта, че не е могъл да повярва на успеха си в Бургас, защото е имал огромна конкуренция.

Стефан е едва 18-годишен и като тайна за успеха си ще сподели, че е игнорирал реакциите на публиката, защото: „Както една позитивна реакция може да те мотивира много, така и една отрицателна може да те срине само за миг”, ще сподели младият талант.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък, от 22:00 часа, само по ТВ2.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2008 г.