Азис пак заприлича на човек – снимка с онлайн видео и снимки

Азис пак заприлича на човек – снимка

Невероятно, но факт! Василка стана Васил, напук на куп пластични операции

Азис зарадва феновете си като публикува във Фейсбук страницата си своя снимка, на която вече не е с визия в стил Андреа. Костинбродският славей не е с дълга коса, къси панталонки и 20-сантиметрови токчета, нито е нахлепан до безобразие с червило и спирала. Азис изглежда като мъж и наистина много му отива, смятат kliuki.bg.

Васил е видимо по-слаб, с типично мъжка прическа и тъмни очила.

От известно време почитателите на Азис упорито настояваха любимецът им да слезе от високите токчета и да заложи на мъжка визия. Феновете убеждаваха звездата, че изглежда много по-добре, когато е себе си. Явно Азис се е вслушал в съветите на почитателите си и е решил да ги изненада с новата си външност.

„Васе, много си красив”, „Тук вече приличаш на човек”, „Много си отслабнал”, „Не мога да те позная”, „Сладур” – това са само част от коментарите на почитателите на певеца, относно новата му визия.

Почти всички коментари са положителни, с което може само да се затвърди тезата, че Азис изглежда много по-добре като мъж. А дали ще бъде Васил или Василка, самият той ще си избере.

Предходното състояние на Азис:

По информация на BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 24 юли 2012 г.