Азис окован и опечен в Къртицата?

Къртицата обещава истинско предизвикателство за тялото и духа

Три декара е арената, на която ще се състезават участниците в риалитито

Дни преди старта на най-голямото предизвикателство в телевизионния ефир – КЪРТИЦАТА по TV7 и продуцентите на формата не удържаха на огромния зрителски интерес и разкриха ексклузивни подробности около задачите, които ги очакват участниците. Скок с бънджи в басейн, плуване  срещу течението и преминаване през огнен коридор, са само част от предизвикателствата, с които звезди и обикновени хора ще се сблъскат при пристигането си в Базата. Очакват ги още Колелото на хамстера, Калните хора, Триатлон.

В Колелото на хамстера всички wчастници ще бъдат заключени във въртяща се клетка. Азис, Николета Лозанова, Деян Донков, Деян Неделчев-Икебаната, Божидар Искренов-Гибона и другите суперзвезди, които тепърва ще станат ясни на зрителите, както и одобрените от кастингите останали участници. Те ще се борят в клетката, за да достигнат набелязана цел, а целта на КЪРТИЦАТА, разбира се, е да ги провали.

Още по-голямо зрелище ще бъде задачата Калните хора – предизвикателство, в което Участниците ще се състезават завързани с белезници. А какво ще стане, ако не се справят със задачата, ще живеят ли закопчани дни наред, зрителите ще разберат още в първите дни на приключенското риалити КЪРТИЦАТА.

В предизвикателството Триатлон на Участниците ще им се наложи да се преборят едновременно с три стихии – въздух, вода и огън. Те ще скачат с бънджи от висок кран, после ще трябва да преплуват басейн срещу течението на водата и в оставащото време да преминат през горящ коридор. За да е още по-трудна задачата им, пожарникари ще пръскат срещу тях силна струя вода. Как ще изглеждат Участниците след това? Ще остане ли незабелязан саботьорът в Групата?

“Както обещахме, нашите герои няма да лежат на дивана, а ще трябва да заслужат всяка минута ефирно време, защото КЪРТИЦАТА е първото риалити, което се прави изцяло за зрителите!”, категорични са продуцентите. По думите им “зрителите ще са привилегировани, за сметка на звездите”.

С всяко поставено предизвикателство и всяка спечелена или провалена задача, неминуемо ще изскача най-важният въпрос: КОЙ Е КЪРТИЦАТА? А правилния отговор на този въпрос ще донесе парична награда не само на Участниците, но и на зрителите, които могат да спечелят по 5000 лв. всяка седмица.

Гледай КЪРТИЦАТА от 26 март по TV7!

Коментари (0)

Публикувано в на 14 март 2013 г.