Азис „мляска“ торта Майбах с мил мъжага – снимки

Азис получи Майбах за рождения си ден

На 7 март Азис отпразнува своя рожден ден с шумен купон във варненската дискотека Premium. Звездата на Diapason Records и многобройните гости се забавлявали до ранните сутрешни часове, а след това партито продължило край морския бряг.

В клуба в морската ни столица Краля на поп-фолка събрал близо 500 човека, с които отбелязал личния си празник. За да го уважат дошли близките му приятели от всички краища на България. Сред VIP персоните, които се забавлявали заедно с хитовия певец бил и футболната легенда Георги Иванов-Гонзо. Шумната компания купонясвала до рано сутринта в дискотеката, а след това се пренесли на плажа, където партито продължило с пълна сила. Азис признава, че никой от тях не почувствал студ, не само заради топлото и приятно време, а и заради приповдигнатото настроение на всички купонджии.

Звездата на Diapason Records получил множество подаръци, сред които телефони, бижута, дрехи с любимата му марка DSquared и много други.

Най-голямата изненада за вечерта обаче била торта във формата на Майбах, която му била поднесена от собствениците на клубовете Premium и Billionaire. Идеята да поръчат сладкарско изделие с такъв вид хрумнала на бизнесмените, вдъхновени от последния хит на Азис „Евала”, в който се пее за такъв автомобил. Шоколадовото изкушение преминало през цялата дискотека под възхитените погледи на многобройните посетители и бурните им аплодисменти.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2013 г.