Азис и ВИП дами избраха Ерол за лице на „Агресия“ (+СНИМКИ)

Агресия Груп и Приятели избраха Лицето на младежката колекция

Пловдивчанинът Ерол Садъков бе избран единодушно от журито на Финала

В клуб Найт Флайт в сряда бе избрано Лицето за предстоящата младежка колекция на модна къща „Агресия”.Той се казва Ерол Садъков и е на 19 години и е син на треньора на младежкия национален отбор по футбол – Аян Садъков.

Журито, съставено почти от светски и бизнес-дами, сред които се отличаваха мениджърката на модната къща – Мая Асенова, Десислава Еленкова-маркетинг мениджър на Еврохолд България,Инес Павлова от Дарик Радио, Галина Иванова от Санома –Блясък, Таня Мил от сайта бинет.ти ви, Тони Рапонска от Канал 3, Маги Гигова от в. „Труд”, както и Азис и мениджъра на телевизия Планета-Хари Янанкиев, дадоха своя глас за бившия футболист от Локо Пловдив  – Ерол Садъков.

Многобройните гости в клуб Найт Флайт по време на модното шоу, викаха за всеки един от участниците, като най-шумни бяха, когато се появеше красивият русенец Траян Личев. Но пък журито надделя в избора на Ерол, защото на него му „лепнаха” дрехите на марките Келвин Клайн Джинс, Поло Ралф Лорън и костюмите на Карло Каддео.

Брадатият пловдивчанин умишлено не се беше бръснал седмици наред, защото сметнал, че така ще се отличава като типаж и това негово предположение се оказа печелившо за крайния резултат.

Шоуто-Финал за избор на Лице се проведе в три кръга, а водещи бяха екзотичната красавица Маги Желязкова и русата секс-бомба Симона Първанова.  Между дефилетата, адреналинките Веси и Ваня допълнително разгорещиха и мъжката част от публиката.

Краля на Поп-фолка – Азис, поздрави Мая Асенова специално с две песни, по случай нейния рожден ден и пожела успех на всички преди обявяването на победителя Ерол.

Бяха раздадени и специални награди от медийните партньори и приятелите на Агресия:

Марин Маринов- Лице на в. Труд

Станислав Михов- Лице на списание Блясък

Ерол Садъков- и Лице на Дарик Радио

Траян Личев – Лице на Канал 3 и телевизия Планета

Михаил Байчев пък беше отличен с най- реномираната награда на вечерта- ще бъде облечен за бала си с уникален костюм от Агресия и ще бъде превозен в празничната вечер с Мазерати Куатропорте, последен модел.

Всеки един от 15-те кандидати си тръга от шоуто с приятни чувства и дори някои от тях споделиха, че преживяването по време на подготовката и самото шоу, ще го запомнят за дълго време.

ВИДЕО ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА:

Видео: BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.