Аз съм „Ялта“ и те каня на Addicted2Music радио парти!

Най-доброто DJ радио шоу на годината с първо парти за сезона

Аз съм Yalta club и отново те каня на парти! На 18 ноември София ще бъде разтърсена от първото за сезона официално събитие на радио предаването Addicted2Music!

Водещият DJ Silver ще замени ефирното студио с клубната атмосфера, за да посрещне всички фенове на шоуто си след 22:00 часа в обновената зала Junior Suite.

На пулта ще бъде и статуетката за „Best Dj Radio Show Of The Year 2010“, което предаването заслужено спечели след напрегнато онлайн гласуване в края на миналия месец.

Не знам дали си гласувал, но е доста вероятно да си засичал Addicted2Music. То се излъчва всеки понеделник в ефира на радио NOVA от 18 до 20 часа и предлага актуални миксове на едни от най-популярните български и световни диджеи.

Специален гост на партито ще бъде талантливата българска диджейка – Koki, която освен изявите си у нас, тази година направи успешни партита и зад граница в Италия и Великобритания.

Двамата с DJ Silver са добре познати като тандем на клабърите от съвместния им проект 2Hearts, с който тази година накараха феновете си да се влюбят в съвместните им миксове.

И така, пренасям радио ефира на живо за всички пристрастени към музиката!

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.