Аз обичам България 12.05.2017 с. 3 еп. 11 с Ути Бъчваров, Вальо Михов и Ники Илиев

Битка на легендите с Ути Бъчваров, Вальо Михов и Крум Савов в „Аз обичам България“

Обрат в последната минута ще видят зрителите в предаването в петък

Двучасов спектакъл с легендарни герои ще предложи най-родолюбивото предаване „Аз обичам България“ този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Емблематичният кулинар Ути Бъчваров ще посрещне в студиото 20-ия рожден ден на предаването „Вкусно“. Ути ще се състезава в отбора на Иван Ласкин заедно с младата поп звезда Веси Бонева и талантливия актьор и режисьор Ники Илиев.

В редиците на капитана Андрей Слабаков ще застанат благородникът на българския футбол Валентин Михов и повелителката на летните хитове Лора Караджова. Третият боец в дружината на Слабаков също е със статут на легенда – титанът на спортната журналистика Крум Савов.

С тези „спортни“ отбори битката ще е за всяка точка, а до самия финал на шоуто разликата в резултата ще е едва две точки. Ути Бъчваров ще предизвика същинска буря с маркера в „Нарисувай това“, Крум Савов ще се представи като скрит меломан в музикалните задачи, а в кръга „Златни ти уста“ култов статус ще придобие думата „сталактит“. Самолетното сражение на финала ще бъде толкова оспорвано, че кръгът може да бъде наречен „Истерия с балони“, след като последният спукан балон предизвиква обрат буквално в последната секунда.

Не пропускайте легендарна битка в „Аз обичам България“ този петък, 12 май, от 21.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 10 май 2017 г.