Айс Къб в „Първата неделя“ по bTV Comedy – видео

Акценти от филмовата програма на bTV Comedy за периода 3 – 9 февруари 2014 г.

Сряда, 5 февруари
20:00 ЧАСА
Първата неделя
Оригинално заглавие: First Sunday (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Комедия, Криминален, Полицейски
Режисьор: Дейвид Талбърт
Актьори: Айс Къб, Кат Уилиамс, Трейси Морган, Лорета Дивайн, Майкъл Бич и др.

Гледай видео анонс онлайн

В тази оживена комедия, Дурел (Айс Къб) и ЛийДжон (Трейси Морган) са най-добри приятели и тромави дребни престъпници. Когато разбират, че имат една седмица да заплатят дълга си от 17 хиляди щатски долара или Дурел ще загуби сина си, те разработват отчаяна схема да ограбят кварталната им църква. Вместо това, те прекарват нощта в присъствието на Господа и са принудени да се справят с много повече, отколкото са си мислили.

Петък, 7 февруари
20:00 ЧАСА
Кренвирши
Оригинално заглавие: Wieners (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Марк Стейлън
Актьори: Джени Маккарти, Кенан Томсън, Дарел Хамонд, Фран Кранц, Захари Леви и др.

Гледай видео анонс онлайн

Когато Джоел получава публична обида по националната телевизия от “д-р Дуейн” , той изпада в сериозна депресия. За да му помогнат, приятелите му Уот и Бен го убеждават да тръгне с тях на пътешествие през страната, за да се изправи срещу своя нападател.

Тримата потеглят на борда на саморъчно скалъпен фургон за хот-дог и раздават безплатни сандвичи из цяла Америка, като по пътя се натъкват на армии от странни птици, загубеняци, хипита, крадливи хубавици, палавия Уоръс Бой и мис Айзък – най-горещата учителка на шести клас в историята!

Събота, 8 февруари
20:00 ЧАСА
Малкият Додо
Оригинално заглавие: Kleiner Dodo (Германия, 2008 г.)
Жанр: Анимация
Режисьор: Тило Роткирш, Уто фон Мюнчоу-Пол

Гледай видео анонс онлайн

В дълбините на тропическата гора малкото орангутанче Додо се забавлява, като имитира всички звуци, които чуе – от трополенето на дъждовните капки по листата на дърветата до писъка на цикадите.

Един ден то открива невероятен предмет – цигулка. Додо е очарован от новия производител на звуци, но цигулката звучи толкова стряскащо в джунглата, че дори успява да стресне кръвожадния тигър. Когато обаче дъждът представа да вали за дълго и реките пресъхват, Додо се чуди дали чудноватият инструмент може да помогне на животните да се сдобият с вода.

На Додо прави компания възрастния орангутан Дарвин, както и още много животни, които откриват живителната сила на музиката.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 януари 2014 г.