Айдълчето Лазар се пробва в хип-хоп и аренбито – „Заместител“

Лазар подготвя нов уникален проект, носещ името „ЗАМЕСТИТЕЛ”

Младият айдъл Лазар в момента работи усилено по най-новия си музикален проект – „ЗАМЕСТИТЕЛ”. „ЗАМЕСТИТЕЛ” е нов видео-сингъл, който се очаква да бъде офицално представен до няколко седмици. Автор на музиката и текста е самият Лазар, а аранжиментът на парчето е на композитора Алекс Нушев.

Видеото към „ЗАМЕСТИТЕЛ” ще бъде снимано от екип на кинорежисьора Мартин Райковски. Снимките ще са изцяло външни на различни, култови за столицата ни локации. Във видеото участват над 20 актьори и статисти. Планирано е снимките да започнат до броени дни. Видеото ще бъде доста различно от всичко познато до момента.

Специална фотосесия към „ЗАМЕСТИТЕЛ” ще заснеме Лазар, паралелно със снимките на видеото. Акцентът в нея ще бъде мотивът за заместителите в живота, любовта, болката…

ЗАМЕСТИТЕЛ” е изцяло на български – нещо, което от дълго време почитателите на Лазар се надяваха да се случи, тъй като последните му четири сингъла са на английски език. Също така това е и трети пореден проект  на Лазар за тази година след “So Far Away” и „I Feel Your Love

ЗАМЕСТИТЕЛ” е уникален с това, че е смесица между истинско игрално кино и качествена музика тип „американски hip-hop и R&B”!

А ти имаш ли вече своя заместител!?

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.