AXN търси ангели за рекламни лица – не светици! с онлайн видео и снимки

AXN търси ангели за рекламни лица – не светици!

Тази есен никой не е светец – AXN търси три ангела!

Червенокоса полицайка с „хипертимезия”, изпечени детективи от Градът на ангелите, други три ангела – на Чарли, „праведният” Тимъти Олифант, „изповедник” Кийфър Съдърланд и любимият ни писател и секс маниак, Ханк Мууди, и техните ежедневни прегрешения ще вдигат градуса в студените дни тази есен по AXN. И ако това не ви е достатъчно, каналът за екшън и приключения на Sony Pictures ще търси своите „ангели” чрез онлайн конкурс.

„АЗ СЪМ АНГЕЛ… НЕ СВЕТИЦА!”

Конкурсът за лица на AXN вече е онлйн на www.axn-bulgaria.com/iamangel и макар да е вдъхновен от продуцирания от Дрю Баримор сериал „Ангелите на Чарли” от 2011 г., чиято премиера за България е на 9 ноември по AXN, не търси двойници на най-новите ТВ ангели. Нито пък на Дрю Баримор, Камерън Диас и Луси Лиу от кино екранизацията.

Всъщност конкурсът на AXN изобщо не търси двойници. Тъкмо обратното. AXN търси свежи млади дами, които се чувстват комфортно със себе си и правят нещата, както им харесва. В дните до 7 ноември AXN ще очаква на www.axn-bulgaria.com/iamangel кандидатурите на смели дами, които знаят, че тяхната сила е в тяхната индивидуалност.

Междувременно, кандидат-ангелите и техните почитатели ще могат да общуват помежду си и с AXN чрез специално Facebook приложение, достъпно през facebook.com/AXN.Bulgaria, където понякога дори тайнствения покровител на ангелите, Чарли, ще изпраща съобщения!

Моден стайлинг и фотосесия в най-грациозното списание в България, GRAZIA, е голямата награда за трите победителки в конкурса, които ще бъдат избрани чрез онлайн гласуване на публиката. Помощ в избора й ще окаже 5-членно жури, чиито членове ще бъдат обявени до няколко дни. Чрез тайно гласуване петимата съдии ще излъчат 7 полуфиналистки, измежду които публиката да избере своите фаворити, за които смята, че споделят в най-голяма степен свежестта, сексапила и страстта към приключения, които са в характера на самия AXN.

Голяма награда: Победителките от онлайн конкурса „Аз съм ангел” ще бъдат лицата на AXN за останалата част от годината.

ОЩЕ награди: Участие в модна фотосесия за списание GRAZIA, от която участничките могат да задържат като подарък дрехи или аксесоари на стойност до 100 EUR и шанс да получат покана за гостуване в модна фотосесия от дяволчето на списание MAXIM.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2011 г.