Авторски права разбуниха страстите около Филип Киркоров (+видео) с онлайн видео и снимки

Авторски права разбуниха страстите около Филип Киркоров (+видео)

Лили Иванова на крака при Киркоров, Цецо Цветанов му праща поздрави

Неспирният 20-годишен хленч на поп музикантите ни, че в България се слуша само чалга, вчера бе разгромен от руско-българската звезда Филип Киркоров. Бившият съпруг на Алла Пугачова успя да препълни зала 1 на НДК, и сега продължава тура си от страната с концерти в другите ни големи градове.

Приятелите на Филип – Васил Найденов, дует Ритон, Драго Чая, Роси Кирилова и дори примата Лили Иванова бяха сред публиката на концерта.

Киркоров напарви истинско шоу от музика, светлини, балет – по всички изисквания на световния шоубизнес.

Той отново показа, че цени хората, които са му помагали през годините и изпя насълзен песента “Мне мама тихо говорила” – подарена му от Тончо Русев.“Гордея се за това, че ще говоря на български, но ще пея на руски, и вие всички ще разбирате за какво пея, защо пея и от какво пея”, с тези думи певецът успя да просълзи и публиката.

Не се мина и без скандал – Киркоров посъветва нашите композитори, които и на него лепнаха забрана да пее парчетата им, да ги слушат в оригинал от великите изпълнители, дошли тази вечер в залата.

Държавниците също се включиха в музикалното събитие – вътрешният министър и вицепремиер Цецо Цветанов изпрати поздравителен адрес на Киркоров. „Цветанов ми  помогна да се чувствам защитен от своята втора родина”, каза руската звезда. След което поздрави и примата на българската музика Лили Иванова. “Бих искал по традиция да изпея „Хризантеми“ – като комплимент и възхищение към Лили, но рискувам да вляза в затвора, няма да я пее“, пошегува се той.

Бащата на Филип – Бедрос Киркоров, изпълни италиански парчета. След концерта всички приятели на Филип се събраха в руския ресторант Арбат. Неочаквано към тях не се присъедини певецът Георги Христов, който се славеше като най-близкия му приятел у нас.

Инфо и снимка: BLife

Кадри от концерта на Филип Киркоров:

И… кой е Филип Киркоров и кой от кого взаимства?

Филип Киркоров в Шоуто на Слави 28.06.2010

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юли 2010 г.