Auto Motor Show 23.10.2016 с Орлин Павлов

Дрифтиране на всяка възраст в Auto Motor Show

Орлин Павлов се бори за рекорд на картинг пистата в новия епизод на предаването

В неделния следобед на 23 октомври екипът на Auto Motor Show си поставя амбициозна цел: да научи възрастни дами от група за балкански градски фолклор да… дрифтират с кабриолет. Упражнението е трудно дори за професионални шофьори, и по-скоро изисква майсторско управление в условия, симулиращи заледена настилка. Колата е специално подготвена – нещо, което обаче не може да се каже за дамите на възраст. Въпреки това те обещават на феновете с бензин във вените много изненади и забавни моменти.

В епизода Яна Кузова ще тества най-новото MINI Cabrio в мощно изпълнение със 192 коня, след което ще изпита и най-голямата кола, правена от същата марка – MINI Clubman. Освен ходовите им качества, в Auto Motor Show ще бъде проверена и… акустиката на двете коли – нещо, за което ще помогнат баш майсторът на предаването Фил и групата за градски фолклор „Сълзица“.

Доста необичаен автомобил ще видят зрителите на bTV в рубриката „Клуб 300 км/ч“. Той развива 315 коня, дълъг е 5 метра и може да се движи по абсолютно неестествен начин – с вратите настрани. Луксозен е и произведен в Корея, но въпреки това успява да изненада приятно водещия Влади Кулев.

В рубриката „Petrol Head” любителите на високите скорости ще се срещнат с Орлин Павлов, за да научат подробности за новото му видео и страстта му към автомобилите. Разбира се, Орлин ще тества уменията си на картинг пистата, а резултатът му ще бъде изненадващ за всички.

В минутите след 16:00 ч. зрителите на единственото българско автомобилно предаване в ефира ще научат какво представлява „Формула Е”, а в „Новини“ ще се запознаят с някои от най-новите и горещи модели. Ще „отскочат” и до Франция, за да научат как страната се превърна в пример за Европа по отношение на сигурността по пътищата. В рубриката „С едно зареждане” ще получат и полезни съвети, в случай че решат да пътуват до Австрия. В „Made in BG” екипът на Auto Motor Show ще представи производството на поредната българска фирма, която снабдява с компоненти световни автомобилни производители.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2016 г.