Атанас Колев: Госпожо Илиева, що ма лъга за пари?

Варненският рапър Атанас Колев продължава да „храни“ бившата си продуцентка и интимна половинка Мария Илиева. В последното си парче „Честно и нечестно“ Колев призна директно, че е спал с кака си. Тя отново е главно действащо лице и в куплетите, с които Наско рапира в дуета си с Чефо – „Ари тихо“, излязъл преди броени дни.

Младият изпълнител акцентира върху проблемите, които Илиева e започнала да му създава след раздялата им. Освен това Колев бил измамен с пари от бременната певицата. „Не е скандал, май измамница е кака ви“, разкрива истинската същност на Мария рапърът, който пее още:

„Почваме на чисто, мой! Вече съм сам, Държан под юрган, После бях преебан!

Шушумиги точат лиги, ама Няма да са дам! Има време, с парцалите ще ги изям!

Госпожо Илиева, песните ми що изтри, Що усуква ми врата и що Ма лъга за пари?

И пред facing the sun Що така ма нареди? Тамън да са обидя, ама Тъй да ма мързи!“.

Заради бившия си любовник Мария Илиева отказвала да гостува в телевизионни предавания, които са давали поле на изява на Колев. Изявлението рапърът направи по време на гостуването си в предаването „Всеки следобед с Криси“ по Канал 3.

Водещата се оплака, че след като Колев й гостувал, някои негови колеги откзвали поканите й за интервю. „Заради тебе са ми сърдити сега, не искат да идват да ми гостуват в предаването“, заяви тя, явно визирайки Мария Илиева и музикалната клика около нея. На това бъдещият гинеколог отговори безразлично с „Да са живи и здрави“, пише „Lifeonline.bg“.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.