Асен Блатечки признава: Чарли прилича на мен!

В Чарли има част от мен, сподели Асен Блатечки днес в студиото на „Денят е прекрасен”

Вторник в „Денят е прекрасен” специални гости бяха авторката на романа „Стъклен дом” – Ваня Щерева, и двама от актьорите в сериала – Асен Блатечки и Деси Бакърджиева.

„Чарли има защо да бъде лош. Харесвам героя си, защото е истински и естествено има част от мен в образа му. Разбира се, че той не е само отрицателен герой и има и нещо добро в него”,  разказа Блатечки за своя герой. Деси Бакърджиева също сподели, че харесва героинята си и загатна, че образът на Нели ще се развива.

За романа „Стъклен домВаня сподели, че по-интересни за нея са второстепенните герои като семейство Ставреви, полицаите и инспектора и каза, че на тях им е обърнала повече внимание в книгата, отколкото зрителите виждат на малкия екран.

„Боряна и Камен са ми скучни, защото те ужасно много се обичат и като всяка невъзможна любов ту се гонят, ту се събират. Отрицателните герои са ми по-симпатични – Елена, Николай и Чарли… А аз бих се оприличала на героинята на Стефка Янорова – по-обикновена и истинска жена, която отбелязва с червено кръгче военните празници в календара, защото тогава мъжът й я възнаграждава с десант под завивките”, пошегува се още Щерева.

Вижте цялото интервю с актьорите и писателката тук: http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/864560147

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.