Artmospheric Festival – странно събитие се случва над Владая

Artmospheric Festival започва на 21 май, петък, и продължава до празничния 24 май

Поредното издание на Artmospheric Festival ще се проведе на ново място, в рамките на ПП Витоша, на 1150м надморска височина, в района на старите кариери над с. Владая, отстоящи на 25км от София.

Фестивалната зона ще бъде достъпна от следобеда на 21 май, петък, като вечерта домакин ще бъде ембиънт-чайната, с подходящо музикално въведение.

Главната сцена, отново снабдена с първокласна Funktion-One система, ще зазвучи в съботния следобед.

Разнообразна палитра от артисти от Англия, Италия, Индия, Македония, България и други страни ще Ви разходят по две основни направления – psybient/progressive/psytrance през следващото денонощие, idm/deep techno в неделя, за да се стигне до вече традиционното ethno-ambient/dubby закриване в празничния 24 май, понеделник. Събитието ще продължи до късния следобед.

Из фестивала можете да попаднете още на: зона за работилници, горска читалня ‘хижа Книжа’, къмпинг, индианско типи селище, ezo-spheric зона, нощно кино, инфо и медицински пункт, както и задължителното типи за рециклиране.

Подробна информация относно артисти, местоположение, транспорт, работилници, зони и дейности в рамките на фестивала можете да намерите на www.artmospheric.org .

Предпродажба на билети тече в мрежата на Eventim.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2010 г.