„Ария из фолклора на България“ – ТВ+ показва с какво да се гордеем!

Тръгва ново предаване по ТВ+ – „Ария из фолклора на България” представя страната в песни и танци

От 2-ри октомври тръгва новото предаване на ТВ+ „Ария из фолклора на България”.  То ще се излъчва през уикендите от 12 часа на обяд.

Предаването е без водещи и в 13 епизода ще покаже различни фолклорни събития из цяла България. Епизодите са заснети в периода юли – септември 2010 г. и показват множество народни таланти, събрали се на фестивали в Родопите, местността Предела, село Кацелово, Копривщица, Жеравна, Неделино, Златоград и други.

„Ария из фолклора на България” е предаване, което ще покаже, че страната ни има с какво да се гордее както откъм талант, така и откъм природа. В епизодите зрителите на ТВ+ ще имат възможността да усетят духа на множество фестивали и събори, да се запознаят с много занаяти, да се срещнат с много предизвикателства.

Измежду всички изпълнители и занаятчии, с които аудиторията на ТВ+ ще се запознае, ще бъдат и уникалните Елица и Стунджи, както и невероятните професионалисти от ансамбъл „Българе”.  Екипът на „Ария  из фолклора на България” успя да заснеме част от изявите им през лятото и ще предаде цялата тази положителна емоция на зрителите си.

„Ария из фолклора на България” е предаване, различно от музикалното шоу „АРИА” с водещ Иван Ангелов. Към момента този формат няма да стартира, тъй като водещият му все още се възстановява от тежка автомобилна катастрофа.

Коментари (2)

Публикувано в на 1 октомври 2010 г.