Арестът на Аврамов – щастливият му ден?! МВР му стават спонсори?!

Краси Аврамов: Лично министър Цветанов ми се извини за преживения кошмар

Поп звездата Красимир Аврамов, познат повече като „Човека Глас“ разкри любопитни подробности от куриозния инцидент в четвъртък сутринта, при който барети от МВР нахлуха с взлом в дома му.

Въпреки преживяния ужас, той бе категоричен, че не възнамерява да съди държавата най-вече, защото от службите са поднесли моментално извинения за грешката си.

„Някъде към 7 часа сутринта беше. Чух някакъв шум по прозорците, а след това и зверското разбиване на вратата. Ужасно се уплаших, защото реших, че става дума за отвличане.

В момента, в който се озовах на първия етаж (живея в мезонет), бях съборен на земята, около ръцете ми бяха сложени белезници, а най-комичното бе, че тъй като няма чувал, нахлупиха на лицето ми… собствения ми плакат, който държа в стаята“, сподели през смях Краси в „Шоуто на Иван и Андрей“.

„След като чух думата полиция обаче се успокоих, защото разбрах, че става дума за грешка. И след няколко минути, в които претърсваха къщата, един от полицаите смутено извика – а бе, това е този певецът бе, колеги. Оттам насетне нещата се нормализираха, но определено бях доста уплашен“.

Аврамов добави, че от МВР са обещали да поемат всички средства за нанесените щети, като дори намекна, че е възможно министерството да… финансира новия му клип. Той добави и, че дори и да е смятал да предприеме съдебни мерки срещу провинилите се, се е отказал от идеята. Причината – лично вътрешният министър Цветан Цветанов му се е обадил, за да поднесе извинения от свое име и от името на подчинените си.

Инфо: Avtora.com

Виж какво каза Краси Аврамов при Иван и Андрей:

Коментари (2)

Публикувано в на 17 април 2010 г.