Arash и Shaggy пяха пред 50 000 в Полша

Arash и Shaggy пяха заедно пред 50 хилядна публика на концерт в Лодз/ Полша. Двамата изпълниха уникалния по рода си първи сингъл на шведския изпълнител – Donya – песен, в която хармонично се сливат 2 музикални култури, произлизащи от 2 уникални кътчета на планетата – Западна Азия и Карибските острови. Arash придружи Shaggy на сцената, справяйки се перфектно в ролята на MC, докато ямайският маестро импровизираше пред разгорещената публика.

Вторият сингъл от новия албум на Arash – Suddenly, може да се похвали с цветен летен видеоклип, заснет в красив Кубински курорт. А ослепителната Rebecca, с която Arash си партнира и този път, е позната от мега хита, който и до ден днешен подклажда летните емоции – Temptation.

В момента платиненият по продажби швед се готви за мега концерт в градът на ангелите – L.A., където в началото на септември на сцената, пред многочислената американска публика, ще изгрее в колаборация с двама други известни ирански изпълнители.

Албумът на Arash – „Donya” се разпространява от ОРФЕЙ МЮЗИК, изключителен лицензиант на WARNER MUSIC INTERNATIONAL за България.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2008 г.